Teška priča Ane Ivanović: U Srbiji se nisam osećala ugodno! Počeo je rat i onda je tata... (FOTO)
Foto: Profimedia

otvorila dušu

Teška priča Ane Ivanović: U Srbiji se nisam osećala ugodno! Počeo je rat i onda je tata... (FOTO)

Srpska tenierka Ana Ivanović dala je jedan veoma zanimljiv intervju za italijanske medije u kojem je pričala o počecima karijere, njenim roditeljima, teškim vremenima u našoj zemlji kada je odrastala...
Objavljeno: 11:28h

Ivanovićeva je, kao i većina tinejdžera, preživela stresan period 90-ih godina. Međutim, to joj nije smetalo da vredno trenira i uči.

- Kao dete sam bila veoma stidljiva, nisam se osećala ugodno ni u vrtiću ni u školi. Bila sam štreber i niko nije hteo da se druži sa mnom. Kao tinejdžerka sam bila jako dosadna. Lude stvari nikada nisam radila i nisam išla na časove nepripremljena - priča teniserka.

Ove godine zbog povreda sve više tone na WTA rang listi, ali to je ne demorališe.

foto: Profimedia

- Ponekad moraš da zaboraviš poziciju, ali porazi često znaju da budu jako bolni. Ljudi misle da si izgubio meč, a samo ti znaš da ti je taj poraz podigao veru u sebe. Vremenom sam shvatila da u tenisu kada misliš da imaš sve pod kontrolom, pojavi se protivnik koji je u odličnoj formi i pobedi te, to ne zavisi od tebe. U početku mi je nedostajalo da se prepustim, bila sam slaba. Tek kada sam shvatila da mogu da budem nesavršena, stvari u glavi su postale lakše. Ali te stvari su i dalje veoma stroge prema meni - rekla je Ana.

(Espreso.co.rs/blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.