SVE VIŠE TENISERA UZ NOVAKA! Veliki rival mu poslao MOĆNU poruku!
Karen Hačanov, Foto: EPA/Ian Langsdon

fer-plej!

SVE VIŠE TENISERA UZ NOVAKA! Veliki rival mu poslao MOĆNU poruku!

Ruski as poštuje odluku najboljeg tenisera sveta da se ne vakciniše, ali...

Objavljeno: 14:25h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i Rus Karen Hačanov će odigrati meč drugog kola na ATP turniru u Dubaiju od 16 sati.

Nezaobilazna tema pred ovaj duel je činjenica da je Novak odbio da se vakciniše i samim tim ugrozio svoj statu na Turu.

Hačanov kaže da poštuje odluku Đokovića o vakcinaciji, ali dodaje da bi bilo bolje da Srbin igra na asvom turnirima, zarad samog tenisa.

- To je veoma delikatna situacija. Novak želi da ostane pri svojim odlukama i ja to veoma poštujem. Očigledno bi bilo bolje da može da igra normalnu sezonu i da može da ide svuda, ali mislim da ima tim oko sebe, on ima svoje odluke i on će ih se držati - rekao je Hačanov.

Novak Đoković, Karen Hačanov
foto: AP

- Ali ako ne bude igrao na mnogim turnirima, biće mu teško da možda ostane tamo u vrhu svetkog tenisa i da nađe ritam takođe.

Pre početka sezone, Hačanov je rekao da mu je cilj da se ove godine vrati među prvih 10.

- Zaista osećam da napredujem, osećam se dobro na terenu. Naravno da uvek želim da pobedim u ovakvim mečevima, mogao sam i da izgubim. To je ono što mislim da me čini boljim igračem, mentalno jačim igračem, i ovo je mesto gde želim da budem. Želim da se što pre vratim među prvih 10, gde sam bio, i mislim da sam sposoban da to uradim, tako da samo treba da idem u tom pravcu - rekao je Hačanov.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.