KAKO JE OVO USPEO DA ZATAŠKA? Najmračnija strana Aleksandra Zvereva - POTRESNO svedočenje njegove bivše devojke!
Aleksandar Zverev i Olga Šaripova, Foto: Profimedia

strašno!

KAKO JE OVO USPEO DA ZATAŠKA? Najmračnija strana Aleksandra Zvereva - POTRESNO svedočenje njegove bivše devojke!

Teniski as će tek odgovarati za svoje postupke

Objavljeno: 12:06h

Nemački teniser Aleksandar Zverev pored blistave teniske karijere (do trenutka kada je diskvalifikovan sa Akapulka), ne stoji najbolje na privatnom polju, tačnije jedna afera mu je zauvek obeležila život!

On je diskvalifikovan s turnira u Akapulku posle divljanja i udaranja sudijske stolice, a odmah posle ovoga su se mnogi setili i njegove devojke Olge Šaripove koja ga je optužila da ju je tukao i zlostavljavao.

Prve optužbe Olge Šaripove su bile užasne, ona je tvrdila da je Zverev hteo da je ubije...

U oktobru 2020. godine, teniski svet je uzdrmala šokantna tvrdnja Olge Šaripove, bivše devojke Saše Zvereva, da ju je Nemac tukao i maltretirao, pa čak i pokušao da je ubije. Kako je tada izjavila ova devojka, sve je krenulo u septembru 2019. godini, dok su njih dvoje bili u vezi, tada je došlo i do prvog udarca od strane tenisera.

Aleksandar Zverev
foto: EPA/DEAN LEWINS

- Prvi put se to desilo na početku veze, došlo je do svađe i dobila sam udarac glavom o zid, sa toliko snage da sam sedela na podu. Šta se posle desilo? Bila sam optužena da sam podigla ruku... Osoba koja me je udarila sekund ranije ustala je i vikala na mene ne zato što je on udario mene, nego jer sam ja htela njega - napisala je Olga Šaripova, ali tu nije bio kraj.

Šaripova je tada otkrila i da je maltretiranje otišlo korak dalje, ili čak nekoliko koraka dalje. Olga je napisala da je Nemac pokušao da je ubije.

- Stajala sam na ulici u Njujorku i nisam znala gde da odem ni šta da radim. Pokušao je da me uguši jastukom, udario je moju glavu o zid, uvrtao mi ruke i u tom trenutku sam bila uplašena za moj život. To je bilo daleko od prvog puta da je digao ruku na mene u vezi.

Jelena Đoković, Novak Đoković, Brenda Patea, Aleksander Zverev
foto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

Od tada je prošlo dosta vremena, kasnije se i ATP oglasio rekavši da je pokrenuo istragu, dok se povremeno oglašavala i Olga preteći da ima i snimke, ali i da je spremna da ide na sud ako treba, dok je Zverev sve pokušao da opovrgne i da zataška.

Još nije poznat kraj ove sapunice "Zverev - Šaripova", ali posle snimaka iz Akapulka, sigurno je da Nemac ima problema sa besom i agresijom, koje bi u budućnosti mogle da mu naškode u ogromnoj meri.

Zverev je kasnije dobio dete sa Brendom Pateom, ali se i s njom ubrzo rastao.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.