ŠOK ZA ĐOKOVIĆA! Ipak ništa od turnira na kome je već VIĐEN?!
Novak Đoković, Foto: EPA/Ali Haider

LOŠE VESTI!

ŠOK ZA ĐOKOVIĆA! Ipak ništa od turnira na kome je već VIĐEN?!

Iako je ministarka sporta Valentina Vecali naglasila da će Đoković moći da igra u Rimu, uprkos tome što nije vakcinisan, ne bi se svi sportski radnici iz Italije složili sa tim

Objavljeno:

Čitava teniska javnost čeka da vidi raspored najboljeg tenisera sveta posle nastupa u Dubaiju.

I dalje je neizvesno gde će Novak Đoković moći da igra bez "zelenog sertifkata", ali mnogi se nadaju da je Rim naredna stanica.

Iako je ministarka sporta Valentina Vecali naglasila da će Đoković moći da igra u Rimu, uprkos tome što nije vakcinisan, ne bi se svi sportski radnici iz Italije složili sa tim.

Sada se javio predsednik Nacionalnog saveta Olimpijskog komiteta Italije Đovani Malago koji poručuje da bi bio presedan kada bi Đoković mogao da učestvuje na turniru u Rimu, odnosno da bi takvim potezom čitava zemlja poslala lošu poruku svojim građanima koji se dve godine bore sa pandemijom.

Novak Đoković
foto: EPA/Ali Haider

- Apsolutno ne bi bilo dobro da Novak učestvuje, tako šaljemo lošu poruku... Pod pretpostavkom da se Đoković neće sam tuširati u odvojenom kamperu, ili odvojeno jesti, poslali bismo lošu poruku. Moramo da vidimo šta će se dešavati do maja, nadam se da će se stvari promeniti i da će Đoković igrati - ispričao je Đovani Malago koji već godinama rukovodi ovim važnim sportskim telom u Italiji.

Malago je poručio da je dobio desetine mejlova besnih roditelja čija deca ne mogu da se bave sportom u trenutnim uslovima pandemije, pa dodaje da bi bilo ružno da Đoković ima povlašćen status.

Turnir u Rimu igra se od 9. maja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.