DA LI JE TO STVARNO REKAO? Nadalova poruka Đokoviću!
Novak Đoković i Rafael Nadal, Foto: EPA Ettore Ferrari

iznenadio

DA LI JE TO STVARNO REKAO? Nadalova poruka Đokoviću!

Osvajač Australijan opena 2022. se nalazi u Akapulku gde će sutra startovati na svom prvom turniru od trijumfa u Melburnu

Objavljeno:

Španski teniser Rafael Nadal još jednom je govorio na pitanja novinara o statusu Novaka Đokovića.

Osvajač Australijan opena 2022. se nalazi u Akapulku gde će sutra startovati na svom prvom turniru od trijumfa u Melburnu.

Dan pre njega, odnosno danas, Đoković će igrati svoj prvi meč u godini u Dubaiju.

Rafael Nadal
foto: Profimedia

Iznad prvog tenisera sveta je velika neizvesnost na koliko turnira može da dobije dozvolu za nastup u trenutku kada odbija da se vakciniše, čak iako su u pitanju grend slemovi.

Takođe, bez obzira na trku sa Nadalom za rekord po broju mejdžora u momentu kada ga je veliki rival prestigao na 'Ozi' openu (21:20), na kome je Đokoviću zabranjeno učešće.

- Uticaće na njegovu istoriju da li će da igra. Ne znam da li će na grend slem. Svako donosi svoje odluke i mora da živi s njima. U tom smislu, nadamo se da će stanje tokom pandemije da se poboljša u svakom pogledu - rekao je Nadal.

Novak Đoković
foto: Printscreen/Youtube/RTS Prikazuje

Rafa se nada da bi Novak mogao da dobije dozvolu, iako je ranije slao drugačije poruku s akcentom odgovornosti na srpskom teniseru.

- Bez obzira da li je vakcinisan ili ne, bilo bi dobro kada bi Novak ponovo igrao. Ako može da bude na grend slemovima bez vakcinacije, dobrodošao je - iznenadio je Nadal.

Đoković mečom protiv Lorenca Muzetija u Dubaiju igra prvi meč u sezoni, sa početkom oko 17.30, dok Nadal dan kasnije startuje u meksičkom Akapulku protiv Rajlija Opelke iz SAD.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.