TENISKA VRELINA AKAPULKA! Ukoliko ne bude iznenađenja gledaćemo reprizu ovogodišnjeg finala iz Melburna! (VIDEO)
Foto: Profimedia

ZAGREVANJE ZA AMERIČKU TURNEJU!

TENISKA VRELINA AKAPULKA! Ukoliko ne bude iznenađenja gledaćemo reprizu ovogodišnjeg finala iz Melburna! (VIDEO)

Danil Medvedev će u Meksiku juriti prvo mesto na ATP listi

Objavljeno: 09:15h

Finalisti ovogodišnjeg Australijan opena se vraćaju na teren. Danil Medvedev i Rafael Nadal, igraće u sedmici pred nama na turniru u Akapulku što će biti njihova generalna proba pred martovske Masterse u Indijan Velsu i Majamiju.

Njih dvojica su postavljena za prvog odnosno četvrtog nosioca. Rus je prvi kosturaš i u prvom kolu će igrati protiv Francuza Benoe Pera, dok je Nadal četvrti nosilac i na startu će snage odmeriti sa Amerikancem Rejlijem Opelkom.

Ako ne bude većih iznenađenja, reprizu ovogodišnjeg finala iz Melburna mogli bismo da gledamo već u polufinalu Akapulka.

Podsetimo, Medvedev će juriti prvo mesto na ATP listi i na kome mu pobeda ili korak dalje u odnosu na rezultat Novaka Đokovića u Dubaiju donose prvo mesto na ATP listi prvi put u karijeri.

Što se tuče srpskih tenisera, imaćemo dvojicu predstavnika u Meksiku - Dušana Lajovića i Lasla Đerea. Lajović će u prvom kolu igrati protiv Amerikanca Sebastijana Korde, a ukoliko slavi u drugom kolu ga čeka težak rival - pobednik meča Pol (SAD) - Beretini (5, Italija). Laslo Đere nije imao sreće jer će već na startu morati da igra protiv trećeg kosturaša - Grka Stefanosa Cicipasa.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.