RAFA I RODŽER NA APARATIMA! LEGENDA IMALA ISPOVEST O ĐOKOVIĆU! IPAK, PECNUO JE I NOVAKA!
Džon Mekinro i Novak Đoković, Foto: EPA/Lukas Coch

Džon mekinro

RAFA I RODŽER NA APARATIMA! LEGENDA IMALA ISPOVEST O ĐOKOVIĆU! IPAK, PECNUO JE I NOVAKA!

Kako stvari stoje, Novak Đoković će posle Dubaija imati priliku da igra na Mastersu u Rimu, najavljen je njegov dolazak u Madrid...

Objavljeno:

Legendarni Džon Mekinro verovatno je prvi put u životu priznao da je Novak Đoković najbolji teniser u istoriji, ali je isto tako imao kritike za srpskog asa.

On tvrdi da je zbog odluke da se ne vakciniše, Novak napravio sebi medveđu uslugu i da je propustio dobru priliku da dodatno napravi razliku u odnosu na glavne rivale, misleći na Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

- Novak Đoković je jasno najbolji teniser sveta i, po mom mišljenju, najbolji teniser kojeg sam ikada video. Sada propušta priliku da nastavi da radi to što radi, kao što je propustio u Australiji. Vidimo da su svi vakcinisani dobro, da se na terenu snalaze kako treba.

On juri Rafu i Federera već 15 godina i kada ih je konačno stigao i bio spreman u sprintu da ih "prešiša", stao je. Sada je zaglavljen u blatu zbog odluke da se ne vakciniše - kazao je Mekinro za Sport Centar.

1 / 6 Foto: EPA/MARTIAL TREZZINI

Kako stvari stoje, Novak će posle Dubaija imati priliku da igra na Mastersu u Rimu, najavljen je njegov dolazak u Madrid, a najnovije informacije govore da će najverovatnije igrati na Vimbldonu gde se ubrzano popuštaju kovid mere.

Od ponedeljka, Đoković nastupa u Dubaiju gde je više puta osvajao titulu šampiona.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.