NOVAK GOVORIO O KOLEGAMA TENISERIMA: Izdvojio je one koji su ga oduševili, kao i one koje su ga razočarali!
Foto: EPA/ James Ross

lepo je rekao

NOVAK GOVORIO O KOLEGAMA TENISERIMA: Izdvojio je one koji su ga oduševili, kao i one koje su ga razočarali!

Ova tema je podigla mnogo prašine jer je Novak bio nezadovoljan kako su neke njegove kolege reagovale na njegov stav i njegovu situaciju

Objavljeno:

Novak Đoković je u emisiji Oko na RTS-u, govorio o svim temama koje su bile aktuelne kada je boravio u Australiji, iz koje je bio deportovan zbog svih problema sa vizom.

Prvi teniser sveta je za televiziju BBC, već govorio o svim ovim temama, a posebno je pričao i o svojim kolegama, teniserima koji su ga razočarali (pojedini) zbog svojih stavova o njegovoj situaciji.

- Imam razumevanja što su neki odlučil da se ne oglase, neki da me iskritikuju i osude jer su mislili da sam postupio nelegalno. Želeo bih da su me prvo kontaktirali, ali opet razumem da je teško kada je toliko pažnja i sportskih i nesportskih medija usmerena na Australiju i moju situaciju, kada su oni želeli da pričaju samo o sebi i tenisu. Tako da imam razumevanja za one koji su pričali negativno o meni. A oni koji su bili pozitivni, najprijatnije me iznenadio Kirjos, ja sam mu se zahvalio, Medvedevu, Zverevu, puno teniserki, Alize Korne. Bilo je i onih koji su mi slali lične poruke, ali se nisu oglašavali u javnosti - ispričao je Đoković.

Ova tema je podigla mnogo prašine jer je Novak bio nezadovoljan kako su neke njegove kolege reagovale na njegov stav i njegovu situaciju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.