PAZITE SAMO ŠTA JE NOVAK REKAO O MEDVEDEVU: Nikako nećete OSTATI RAVNODUŠNI!
Foto: Profimedia

ISKRENO

PAZITE SAMO ŠTA JE NOVAK REKAO O MEDVEDEVU: Nikako nećete OSTATI RAVNODUŠNI!

Upravo je Rus tada uradio nešto neočekivano

Objavljeno:

Novak Đoković je u obraćanju građanima Srbije otkrio vrlo zanimljiv detalj koji se desio odmah po završetku Australijan opena 2022.

Đoković nije mogao da brani tri uzastopne titule na tom grend slemu jer je dan pred početak turnira proteran iz Australije, a u finalu je potom Rafael Nadal pobedio Danila Medvedeva.

Upravo je Rus tada uradio nešto neočekivano.

- Danil je izuzetan momak, s njim sam uvek imao iskren odnos, pošten i otvoren. Mislim da je jako cenio što je još kao junior, kada se probijao u seniorskim vodama, što sam često trenirao sa njim i gledao da mu prenesem sve što bi moglo da mu bude od koristi. A i bio je veoma zahvalan kada sam mu, zbog Dejvis kupa, ponudio mesto u avionu. I, u poslednjih 12-15 meseci smo imali nekoliko izuzetnih duela. Znate... On mi je 45 minuta nakon završetka svog meča poslao poruku, razmenili smo ih nekoliko, ali ne bih otkrivao šta je u pitanju. Bila je to neka vrsta podrške, i njegova meni, i moja njemu. Jako mi se dopada što je vrlo autentičan, svoj, što uvek kaže ono što misli. Naravno da će to da zasmeta nekima, ali ja se tu poisvećujem sa njim, jer sam i sebe video u takvim situacijama. Ja sam se isto na početku karijere trudio da uvek poštujem, kao i dan danas, da poštujem kolege, uzdižem onog ko me pobedio, da mu ne oduzimam slavu... A to i on danas radi, rekao je Nole.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.