IZ ĐOKOVIĆEVOG U NADALOV TIM! Španac OTKRIO koji savet je dao Novaku kada je odlazio!
Novak Đoković i Rafael Nadal, Foto: Profimedia

malo poznati detalji!

IZ ĐOKOVIĆEVOG U NADALOV TIM! Španac OTKRIO koji savet je dao Novaku kada je odlazio!

Poznato je da su Nadal i Đoković imali razmirice uoči 2011. godine, kada je Đoković iz zabave imitirao svog kolegu

Objavljeno: 11:05h

Malo je poznato da je trenutni Nadalov portparol Benito Bernardez-Barbadilja jedno vreme sarađivao sa Novakom Đokovićem.

Njih dvojica su se rastali davne 2011. godine, a Španac je odlučio da se oglasi i da otkrije koji savet je dao Noletu kada je odlazio.

- Kada sam predstao da sarađujem sa Đokovićem 2011. godine, moj jedini savet koji sam mu dao je da se drži rivalstva sa Nadalom na terenu - rekao je poznati portparol iz Hereza.

- Mislim da me je poslušao jer se njih dvojica odlično slažu, a nadam se da se situacija nije promenila posle Australije.

Rafael Nadal, Novak Đoković
foto: Printscreen/Instagram/rafaelnadal

Poznato je da su Nadal i Đoković imali razmirice uoči 2011. godine, kada je Đoković iz zabave imitirao svog kolegu, a to mu je Španac jedini od svih zamerio. Često je to pominjao, u međuvremenu se zaboravilo i u fokus su došli samo rezultati, da bi se nove strasti probudile tokom Australijan opena.

U više navrata Nadal je odbio da pruži podršku Đokoviću, dok se borio da zaigra na Australijan openu, što nije iznenađenje jer je Rafa baš u njegovom odsustvu uspeo da dođe do rekordnog grend slema.

Čini se da je i sada portparol znao da stvari nisu idealne, pa je preventivno reagovao.

- Istina je da se Nadal i Federer redovno čuju preko poruka. I to je sve. Uveravam vas da su sva trojica sjajni ljudi - poručio je Benito Bernardez-Barbadiljo.

U međuvremenu, Karlos Moja je dao zanimljiv intervju i neočekivano podržao Novaka Đokovića.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.