STIGAO NOVI POZIV ZA NOVAKA: Đoković ide po titulu na Nadalov OMILJENI turnir?
Novak Đoković, Foto: EPA Ettore Ferrari

ovo bi bilo ludo!

STIGAO NOVI POZIV ZA NOVAKA: Đoković ide po titulu na Nadalov OMILJENI turnir?

Najbolji teniser sveta možda zagra na još jednoj egzotičnoj destinaciji

Objavljeno:

Uprkos najavama mnogih država da će uvesti obaveznu vakcinaciju za profesionalne sportiste, i to sve posle haosa u Australiji, postoje turniri i države u kojima je najbolji teniser sveta Novak Đoković dobrodošao!

Prethodno se pojavila informacija da će se Novak vratiti tenisu na turniru u Dubaiju!

Sada je direktor tunira u Akapulku (ATP 500) Raulu Surutusa izjavio je da su vrata ovog takmičenja otvorena za srpskog asa.

Surutusa priznaje da nisu pregovarali sa Srbinom oko dolaska, ali da je on dobrodošao baš kao što je bio i 2017. godine kada se poslednji put pojavio pred meksičkim navijačima.

Novak Đoković
foto: Profimedia

- Novak ima svoj plan. Ako želi da dođe, ovde su svi raspoloženi za to. Više volim da to bude njegova odluka, iako mislim da će to komplikovati situaciju jer nedelju dana kasnije igra se Dejvis kup - rekao je direktor Akapulka.

U svom jedinom učešću na Meksikan openu, 2017. godine, Đoković je u četvrtfinalu eliminisan od Australijanca Nika Kirjosa, u jednoj od njihova dva duela.

Surutusa je potvrdio da će Rus Danil Medvedev, drugi na svetskoj rang listi, biti prvi nosilac Otvorenog prvenstva Meksika u tenisu, od 21. do 26. februara, na kojem će Španac Rafael Nadal želeti da osvoji svoju četvrtu titulu.

Rafael Nadal
foto: Profimedia

- Šta god da se priča o Rafi, nepotrebno je. Juče je pobedio Denisa Šapovalova i već je u polufinalu Australijan opena, na impresivan način se vraća i želeće ovde svoju četvrtu titulu.

U Akapulku igraće pet od osam najboljih igrača sveta - Medvedev, Zverev, Cicipas, Nadal i Beretini. Prošle godine turnir je osvojio Zverev, pobedivši Cicipasa u finalu sa 6:4, 7:6.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.