MEDVEDEV DOBIO MEČ U NOVAKOVOM STILU: Rus gubio 0:2, ali se izdigao iz pepela i savladao odličnog Ože Alijasima!
Foto: EPA / Dean Lewins

australijan open

MEDVEDEV DOBIO MEČ U NOVAKOVOM STILU: Rus gubio 0:2, ali se izdigao iz pepela i savladao odličnog Ože Alijasima!

Za mesto u novom finalu u Melburnu, gde je prošle godine poražen od Đokovića boriće se sa Stefanosom Cicipasom, koji je prethodno u tri seta izbacio Janika Sinera

Objavljeno: 14:43h

Ruski teniser Danil Medvedev posle velikog preokreta u pet setova eliminisao je Feliksa Ože-Alijasima za polufinale Australijan opena.

Prvi nosilac turnira je za četiri i 42 minuta igre slavio posle dva seta zaostatka – 6:7 (4:7), 3:6, 7:6 (7:2), 7:5, 6:4.

Mladi Kanađanin je bio na pragu trijumfa karijere, kojim bi produžio mandat Novaka Đokovića na čelu ATP liste, imao je i meč loptu u četvrtom setu, ali to je bilo dovoljno da se zaustavi Medvedev.

Uprkos tome što je tonuo u dva seta, a Feliks igrao kao u transu, svetski broj dva se izdigao poput Feniksa i prošao dalje kada su skoro svi videli njegov pad.

1 / 5 Foto: EPA / Dean Lewins

Za mesto u novom finalu u Melburnu, gde je prošle godine poražen od Đokovića boriće se sa Stefanosom Cicipasom, koji je prethodno u tri seta izbacio Janika Sinera.

I zadao novi težak udarac Ože-Alijasimu, nakon što ga je četvrti put savladao iz isto toliko susreta, među kojima je i polufinale na prošlogodišnjem US openu.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.