BRITANSKI TENISER SE PLAŠI ZA NOVAKOVU KARIJERU: Smatra da Đoković novim poetezima mnogo rizikuje!
Foto: Profimedia

videćemo šta će biti

BRITANSKI TENISER SE PLAŠI ZA NOVAKOVU KARIJERU: Smatra da Đoković novim poetezima mnogo rizikuje!

Đoković će sledeći turnir igrati u Dubaiju iz serije 500 u drugoj polovini februara

Objavljeno:

Nekadašnji britanski teniser Tim Henman upozorio je Novaka Đokovića da odlukom o nevakcinisanju protiv koronavirusa rizikuje sopstvenu karijeru.

Aktuelni komentator "Eurosporta" je istakao da je teško predvideti šta će se dešavati sa svetskom pandemijom, ali da izgledi za Đokovića nisu najbolji.

- Cela situacija je bila fijasko. Đoković je došao u Australiju, proveo četiri dana u karantinu i na kraju bio deportovan. U ovoj situaciji nije bilo pobednika. Cela priča nije dobra ni za Tenisku federaciju Australije, ni za njihovu Vladu, ni za Đokovića koji je došao u Melburn ali nije mogao da učestvuje na turniru. To je veoma razočaravajuće i za navijače i za Novaka, zato se nadam da se tako nešto više neće ponoviti - rekao je Henman.

- Za mene je sada pitanje koji je sledeći Đokovićev potez. Za njega će biti veoma teško da uspešno nastavi karijeru ako ne bude dva puta vakcinisan. U suprotnom, moći će da igra u veoma limitiranom broju država -

Novak Đoković
foto: Profimedia

Henman se slaže da Đoković ima pravo izbora.

- To je apsolutno njegova odluka, da li želi da se vakciniše ili ne. Ali kao ljubitelj tenisa i kao neko ko se više puta uverio šta sve Novak može da uradi na terenu, veoma se nadam da ćemo ga veoma brzo videti na terenu - poručio je Henman.

Đoković će sledeći turnir igrati u Dubaiju iz serije 500 u drugoj polovini februara.

Postoje dobri izgledi da bi mogao da nastupi na Rolan Garosu, gde je nedavno odlučeno da osobe koje su preležale kovid u poslednjih šest meseci mogu da uđu u Francusku.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.