ŠTA SE DEŠAVA SA JELENOM ĐOKOVIĆ? Podigla je PRAŠINU jednom objavom, a onda NESTALA! (FOTO)
Jelena Đoković, Foto: Profimedia

ČUDNO!

ŠTA SE DEŠAVA SA JELENOM ĐOKOVIĆ? Podigla je PRAŠINU jednom objavom, a onda NESTALA! (FOTO)

Supruga srpskog asa u potpunoj ilegali

Objavljeno: 13:39h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je posle deportacije iz Australije nekoliko dana proveo u Srbiji, da bi se potom upustio Crnu Goru odakle redovno dobijamo informacije gde je boravio, šta je jeo, sa kim se družio...

Mada one poslednje kažu, da se ipak vratio u Beograd zbog proslave rođendana Olge Danilović.

Međutim, ono što čudi je da supruge najboljeg tenisera sveta, Jelene nema nigde. Novak je najverovatnije proveo nekoliko dana u Beogradu sa porodicom, a potom se sa prijateljima uputio dalje.

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: Starsport

Jelena, koja se, inače, redovno oglašava motivacionim statusima o životu, kao i o aktivnostima Fondacije na čijem je čelu, u danima australijske drame istupila je samo jednom, na Božić, kada je čestitala veliki praznik, objavila zajedničku fotografiju sa Novakom i napisala:

- Srećan Božić svima koji ga danas slave! Mir Božji! Želim da svi budu zdravi, srećni, sigurni i zajedno sa porodicama. Volela bih da je moja porodica danas na okupu, ali uteha mi je da smo barem zdravi. I mi ćemo rasti iz ovog iskustva. Hvala vam, dragi ljudi širom sveta, što koristite svoj glas da pošaljete ljubav i podršku mom suprugu. Duboko udahnem da se smirim i nađem zahvalnost (i razumevanje) za sve što se sada dešava. Jedini zakon koji svi treba da poštujemo bez obzira gde se nalazimo je Ljubav i poštovanje drugih ljudi. Ljubav i praštanje nikada nisu greška, već moćna sila.

Od tada se nije uopšte oglašava na društvenim mrežama, a čak se nije ni pojavila u javnosti.

Da li se samo zasitila društvenih mreža ili je možda odlučila da se uzdrži od izjava u vreme kada su se oko Novaka plele razne kontroverze, zasad nije poznato.

Da podsetimo, Novakova majka je juče proslavila rođendan, a da li su sin i snaha prisustvovali, to nije poznato.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.