DA LI JE OVO MOGUĆE? Bivši selektor Srbije ubeđen - on će naslediti Novaka na TRONU Australijan Opena!
Bogdan Obradović i Novak Đoković, Foto: Nebojša Mandić

čudo u melburnu!

DA LI JE OVO MOGUĆE? Bivši selektor Srbije ubeđen - on će naslediti Novaka na TRONU Australijan Opena!

Bogdan Obradović optimističan po pitanju nastupa Miomira Kecmanovića

Objavljeno: 20:39h

Nekadašnji selektor teniske reprezentacije Bogdan Obradović bio je gost emisije "Miljanov korner" na Sputnjiku, gde se osvrnuo na veliki uspeh Miomira Kecmanovića na Australijan Openu.

Naravno, nezaobilazna tema je bio Novak Đoković.

- Oterali ste jednog Srbina, drugi će sada da osvoji, rekao je Obradović, povlačeći paralelu između deportacije Novaka Đokovića i dobrih rezultata Miomira Kecmanovića.

Bogdan Obradović, Novak Đoković
foto: Saša Pavlić Koky

- Novak je svu energiju svoje ljubavi dao Miši i on to nosi u svom srcu. Nosi tu energiju i on će da osvoji turnir, jasan je u svom stavu Obradović.

Kecmanović je ostvario najbolji rezultat na jednom Grend slemu, stigao je do četvrte runde gde ga čeka Gael Monfis. Pre toga izbacio je Salvatorea Karuza, Tomija Pola i Lorenca Sonega.

- Obukao je Noletovu opremu, jer je trebalo da igra protiv njega. Miša je ušao u svlačionicu i Nole je tu ostavio stvari. Miša je obukao Novakovo junačko odelo. On sad ima tu odoru srpskog ratnika i viteza, ja ga takvog vidim. On sad momak pobeđuje, igra i za Noleta i on će da ide do finala- rekao je nekadašnji selektor teniske reprezentacije Srbije koja je 2010. godine osvojila Dejvis kup.

Obradović je svojevremeno kao sedamnaestogodišnjaka pozvao Kecmanovića u nacionalni tim.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.