NOVAK ĐOKOVIĆ JE GOAT! Snima se film o NAJBOLJEM teniseru sveta!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

kao majkl džordan!

NOVAK ĐOKOVIĆ JE GOAT! Snima se film o NAJBOLJEM teniseru sveta!

Potvrđeni su navodi da će Novak Đoković biti deo nove serije o teniserima, ustvari bolje rečeno biće glavni akter.

Objavljeno: 20:03h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će biti jedan od glavnih aktera dokumentarnog filma koji planira "Netfliks"!

Poslednjih nekoliko godina ova kompanija osvaja svet filmovima iz sveta sporta, a konačno će biti ekranizovani i najblistaviji momenti "belog sporta".

Poznati su dokumentarni filmovi i serije o sportskim zvezdama, poput Majkla Džordana u seriji "The Last Dance", kao i "Drive to Survive" kao i "Sunderland ‘Til I Die".

Ovoga puta potvrđeni su navodi da će i Novak Đoković biti deo nove serije o teniserima, ustvari bolje rečeno biće glavni akter.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Očekuje nas pogled na teniserke i tenisere i njihove timove iza kulisa Australijan opena, Rolan Garosa, Vimbldona i Otvorenog prvenstva SAD.

Ekipa će pratiti svakodnevni život i rad igrača i imati pristup zabranjenim delovima terena, poput loža, svlačionica i soba za oporavak.

Ipak, tek ćemo videti da li će autori biti nepristrasni i koliko će u seriji biti zastupljen Novak Đoković.

Svetski broj jedan, kao što je poznato, deportovan je iz Australije i izgubio je priliku da osvoji 21. Grend slem titulu, a još je upitno hoće li moći da učestvuje na ostalim turnirima.

- Uzbuđeni smo što ćemo nastaviti da jačamo našu ponudu sportskih programa ovom dokumentarnom serijom. Tenis je omiljen u celom svetu, a čine ga turniri sa visokim nagradama i sportisti koji dolaze iz velikog broja zemalja. Serija će biti prepuna retkih snimaka i bogatih ličnih priča koje će sigurno privući dugogodišnje obožavaoce i novu publiku – rekao je Brandon Rig, potpredsednik "Netfliksa" za dokumentarne serije.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.