Maradona otkrio kako je motivisao Argentince i nahvalio Hrvate: Oni su veliki narod! (FOTO)
Foto: AP

IMAO JE SPECIJALNU TAJNU

Maradona otkrio kako je motivisao Argentince i nahvalio Hrvate: Oni su veliki narod! (FOTO)

Hteo sam da im usadim samopouzdanje koje je nakon gubitka parova palo. Tu se dogodilo čudo - otkrio je Dijego Armando
Objavljeno:

- Protiv Delbonisa je bilo varvarski, ratnički, u dublu je briljirao, ali poslednji dan sam gledao igrača koji nije zaslužio da bude u top 10, već u top 5. Bio je sjajan, izmučio Del Potra, razbijao ga, ali je na kraju taj duel doneo nama slavu, a vama tugu - započeo je legendarni Maradona.

NOVA SVETSKA RANG LISTA ŠOKIRALA SRBE: Evo gde su Hrvati, a gde mi! (FOTO)

Nahvalio je Marina Čilića, rekavši da je veliki teniser, a potom i otkrio kako je motivisao argentinske reprezentativce u finalu.

ZAMALO OSTAO BEZ ZUBA: Od silnog treskanja Argentincima se raspao pehar Dejvis kupa! (FOTO) (VIDEO)

foto: Reuters

- Kao prvo, kada sam stigao, nisam hteo da se brijem. Tražio sam potvrdu s neba, od mog starog, da ovo finale odigram bez brijača. A onda je Delbonis izgubio, Del Potro vratio, a parovi doneli izjednačenje. Tada se dogodio preokret. Momci su ostali na terenu s maserom, a ja sam bio sa Peljom, Delbonisom i ostalima. Počeo sam da im pričam o fudbalu, o pobedama, o argentinskoj slavi. Hteo sam da im usadim samopouzdanje koje je nakon gubitka parova palo. Tu se dogodilo čudo - otkrio je Maradona.

Marin Čilić rasplakao devojčicu, a potom je gospodin Del Potro pokazao koliki je šmele! (VIDEO)

- Pokazali smo srce, dres istetoviran na našoj koži. Ali bili smo ponizni, vođeni nadahnutim Delbonisom i čudesnim, čudesnim Delpom. Orsanik je stvorio grupu u kojoj nitko ne želi da bude veći od nekoga drugog, svi su isti. I zato je ovo tek početak generacije koja bi mogla da traje i dominira - rekao je legendarni bivši fudbaler.

Za kraj, istakao je da se mnogo lepo proveo u Zagrebu i nahvalio hrvatski narod.

- Bilo je sjajno iskustvo u Zagrebu, uživao sam u tenisu. Hrvati su puni poštovanja, velika reprezentacija i narod - rekao je Dijego.

(Espreso.co.rs / tportal.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.