PEĐA MIJATOVIĆ: Bejl? To je GUBLJENJE VREMENA! Realu su potrebni i Mbape i Holand!
Foto: EPA/Friedemann Vogel, EPA/Yoan Valat

samo top klasa

PEĐA MIJATOVIĆ: Bejl? To je GUBLJENJE VREMENA! Realu su potrebni i Mbape i Holand!

Čuveni Mijatović se dotakao i Novaka Đokovića

Objavljeno:

Predrag Mijatović, proslavljeni fudbaler jugoslovenske reprezentacije i Real Madrida, govorio je za špansku ''Radio Marku'' o situaciji koja je snašla Novaka Đokovića, ali i o pojačanjima u kraljevskom klubu.

Mijatović je izjavio da se čuo sa najboljim teniserom sveta dok je bio u Australiji i istakao da mu je žao zbog onoga što se desilo.

Dotakao se nekadašnji fudbaler i sportski direktor Reala i situacije u madridskom klubu, i istakao želju da dođu Kilijan Mbape i Erling Holand.

Erling Holand, Borusija Dortmund
foto: EPA/Friedemann Vogel

- Madrid uvek treba da ima pravog asa, a posle Kristijanovog odlaska potrebna nam je figura kao što je Mbape. Real uvek mora da se pojačava, videćemo šta će se desiti na leto, ali bih voleo da obojica dođu.

Kilijan Mbape
foto: Profimedia

Pričao je i o trenutnim zvezdama ekipe.

- Modrić je sjajan. Od dolaska živi za ovu profesiju i za ovaj klub. Ceo njegov život je vezan za to da može dobro da nastupa. Modrić i Benzema pokazuju da godine nisu bitne. Znam mnogo igrača koji imaju 25 ili 26 godina i već izgledaju starije. Oni moraju biti primer za sve one koji dolaze.

Luka Modrić
foto: AP/Kamran Jebraili

- Veoma volim Bejla, on je sve ispunio u svojoj prvoj fazi u Real Madridu, ali poslednjih godina se prepustio. Ispunio je sve i možemo da budemo zadovoljni njegovom karijerom, ostavio je važan trag u klubu. Mislim da se ne može oporaviti. To je gubljenje vremena.

Predrag Mijatović, Geret Bejl
foto: AP/Bernat Armangue, Profimedia

- Azar? On se može oporaviti, ali mora da uradi svoj deo. Nije imao sreće sa povredama. On i dalje može da nas iznenadi, ali mnogo zavisi od njega

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.