ROMA NAKON PREOKRETA PROŠLA DALJE: Poznati svi učesnici četvrtfinala Kupa Italije!
Žoze Murinjo, Foto: Profimedia

kup italije

ROMA NAKON PREOKRETA PROŠLA DALJE: Poznati svi učesnici četvrtfinala Kupa Italije!

Večerašnjim trijumfom Roma se plasirala u narednu fazu Kupa Italije

Objavljeno:

Poznati su svi četvrtfinalisti Kupa Italije. Poslednji tim koji je obezbedio mesto među osam najboljih je Roma koja je na Olimpiku savladala Leće 3:1.

Ne cvetaju Vučici ruže u prvenstvu, a da bi mogao isti trend da se nastavi i u kup takmičenju najavio je Kalabresi već u 14. minutu. Ipak, Kumbula je na asistenciju Tejmija Ejbrahama uspeo u 40. minutu da donese izjednačenje i malo relaksira ekipu Žozea Murinja.

U 54. minutu Vučica je kompletirala preokret, a strelac je Ejbraham. Sada se lakše disalo, a čini se da je drama po domaće potpuno prestala kada je Gargulo dobio u 62. minutu drugi žuti karton, samim tim i crveni. Prvi žuti karton dobio je nepuna dva minuta ranije.

FK Roma
foto: Profimedia

Sve dileme rešio je u 81. minutu Šomurodov, koji je iskoristio asistenciju Henrika Mhitarjana, drugu na meču. Ovom pobedom Roma je zakazala četvrtfinale protiv Intera i to ponovo u Rimu.

Ostali parovi četvrtfinala Coppa Italia su Milan – Lacio (pobednik igra protiv pobednika drugog milansko-rimskog okršaja), Fiorentina – Atalanta i Juventus – Sasuolo.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.