LAJOVIĆ ODUŠEVIO: Ovaj gest mu Novak nikada neće ZABORAVITI!
Novak Đoković i Dušan Lajović, Foto: Profimedia

svaka čast!

LAJOVIĆ ODUŠEVIO: Ovaj gest mu Novak nikada neće ZABORAVITI!

Srpski as je spontano poslao moćnu poruku podrške najboljem teniseru sveta

Objavljeno: 10:51h

Srpski teniser Dušan Lajović je posle pobede u prvom kolu Australijan Opena na sjajan način pružio podršku Novaku Đokoviću!

On je na teren izašao sa zastavom koju je uzeo od navijača, a posle poraza u drugom kolu je novinare najviše zanimao ovaj gest podrške.

- Gest je bio spontan, ljudi u publici su držali tu zastavu i predali su mi je na kraju meča. Posle pobede bilo je i više vremena za slavlje. U svakom slučaju bilo je pozitivno- rekao je Lajović.

Dušan Lajović
foto: Profimedia

Dušan Lajović poražen je od Španca Karlosa Alkarasa sa 2:6, 1:6, 5:7. Meč između Alkarasa i Lajovića, 31. i 39. tenisera sveta trajao je sat i 56 minuta.

- Trebalo mi je dva seta da se snađem, potrošio sam previše vremena i energije i to je tako rezultiralo u prva dva seta. Žao mi je što nisam treći set uspeo da dobijem ali sad je gotovo, šta da se radi- rekao je Lajović.

- Svetla budućnost je pred njim. Veoma je kvalitetan igrač. Svuda je po terenu, igra jako brzo, dobro se kreće. Zna i da napada, izlazi na mrežu i menja pravac i ritam. Mislim da može biti opasan na svim podlogama- poručio je srpski teniser.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.