"SRBI PRIPREMILI DOČEK, ĐOKOVIĆ OTIŠAO BEZ POZDRAVA": Ovako HRVATI prenose EUFORIJU U SRBIJI! (FOTO)
Novak Đoković, Foto: Printscreen/Indepedent

njihov ugao gledanja

"SRBI PRIPREMILI DOČEK, ĐOKOVIĆ OTIŠAO BEZ POZDRAVA": Ovako HRVATI prenose EUFORIJU U SRBIJI! (FOTO)

Objavljeno:

Novak Đoković je sleteo na aerodrom u Beogradu nekoliko minuta nakon podneva nakon što se preko Dubaija zaputio u zemlju posle deportacije iz Australije.

U Melburnu je 11 dana proživljavao dramu zbog vize, učestovao u sudskim procesima i dočekao odluku suda prema kojoj je morao napustiti Australiju. Na aerodromu se skupilo mnogo novinara koji su čekali da saznaju hoće li im se obratiti i navijača koji su mu došli dati podršku. Nije se pojavio.

Podetimo, tročlano veće Saveznog suda jednoglasno je odbilo žalbu Đokovića na ukidanje vize zbog čega je on bio prisiljen da napusti Australiju gde je došao da napadne svoj deseti Australian Open i 21. Grand Slam titulu. Odluku o ukidanju vize nevakcinisanom teniseru doneo je ministar za imigracije Alex Hawke zbog, kako je rekao, zdravlja i reda, kao i javnog interesa.

1 / 4 Foto: Ana Paunković

Đoković se nije pojavio!

Srpski mediji su pisali o svečanom dočeku za najboljeg tenisera sveta, ali ispred aerodroma bila su nestrpljiva lica koja su stigla otpevati nekoliko pesama podrške svom junaku, ali nisu uspeli da ga vide. Iako službenih informacija na temu njegovog odlaska nema, pojavile su se neslužbene, prema kojima se zaputio u Marbellu, gde ga čeka porodica.

Neki srpski mediji takođe navode da je otišao u svoj stan u Beogradu. Đoković je već ranije govorio da se neće javno osvrtati na događaje iz Melburna dok prvi Grand Slam ne završi. Navijači su se nadali da će biti drugačije i mediji su se okupili na aerodromu, ali Đoković je otišao bez pozdrava.

1 / 11 Foto: Stefan Stojanović

Bonus video:

00:06

NAVIJAČI I DALJE ČEKAJU NOLETA

(Espreso / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.