OGROMNA TRAGEDIJA: Luka Milivojević ne može da se pomiri sa SUDBINOM, karijera mu UGROŽENA!
Luka Milivojević, Foto: EPA/Neil Hall

tuga!

OGROMNA TRAGEDIJA: Luka Milivojević ne može da se pomiri sa SUDBINOM, karijera mu UGROŽENA!

Nekadašnji reprezentativac Srbije prolazi kroz najteže momente karijere

Objavljeno: 13:17h

Srpski fudbaler Luka Milivojević je izgubio mesto startera u timu Kristal Palasa, a ono što je upotpunilo izuzetno tešku sezonu je smrt njegovog oca.

Kao kapiten engleskog kluba ove sezone je upisao samo 11 utakmica, u kojima je većinu ulazio sa klupe naterala je engleske novinare da potraže objašnjenje.

- Veoma čudna sezona. Propustio sam dobar deo priprema, a na početku takmičarske godine ostao sam i bez oca. Bio sam u veoma teškoj situaciji - rekao je Milivojević.

Srbin je kod sera Roja Hodžsona bio nezamenjiv u startnih 11, plus siguran izvođač penala.

Luka Milivojević
foto: AP/John Walton

Dolaskom Patrika Vijere u klub Milivojević je pao u drugi plan. Uz to se nadovezala smrt oca Srđana 11. avgusta prošle godine.

Popularni Điđi bio je najvažnija osoba u odrastanju Luke Milivojevića, čovek koji ga je naučio da ceni fudbal i voli Crvenu zvezdu.

S bolom u srcu za ocem Luka Milivojević pokušava da se vrati u prvi tim Kristal palasa.

- Pokušao sam da se dovedem u najbolju formu i trudim se da budem fokusiran. Uvek sam tu za tim, menadžer trenutno koristi druge igrače, ali kao kapiten, kada treba da prolaziš kroz teške situacije, uvek treba da budeš jak i da pokažeš primer ostalim momcima. Razmišljam samo da svaki trening odradim kako treba, da dam sve od sebe i da budem dobar primer saigračima, posebno u teškim momentima.

Luka Milivojević
foto: Profimedia

Luka Milivojević ima ugovor sa Kristal Palasom do juna 2023. godine.

- Trudim se da uvek budem realan. Skoro devet sezona sam igrao konstantno preko 30 utakmica po sezoni i veoma sam zahvalan što sam bio zdrav i bez povreda. Nažalost, ovog leta nisam imao mnogo sreće. Dva puta tokom priprema sam se povredio, ali razumem sve ovo i trudim se da dam sve od sebe za klub i navijače - istakao je Milivojević.

Iskusni fudbaler u Londonu slobodno vreme provodi sa porodicom, suprugom Milicom, ćerkom Ivom i sinom Mihajlom. Najviše se druže sa kumom Aleksandrom Mitrovićem, napadačem Fulama i njegovom familijom.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.