MNOGO PUTA INTERVJUISAO NOVAKA SADA MU ZABO NOŽ U LEĐA: Najbolje da nikada nije ni dolazio...
Džim Kurijer, Foto: Profimedia

NOVAK ĐOKOVIĆ

MNOGO PUTA INTERVJUISAO NOVAKA SADA MU ZABO NOŽ U LEĐA: Najbolje da nikada nije ni dolazio...

Kritike na račun Novaka Đokovića stigle su i od čoveka koji već 18 godina intervjuiše igrače odmah nakon mečeva.

Objavljeno: 10:39h

Džim Kurijer, uglavnom bude raspoređen na Rod Lejver areni za najatraktivnije mečeve, pa je tako godinama imao priliku da intervjuiše i samog Novaka.

Imao je čak priliku i da ga više puta intervjuiše kao šampiona Australijan opena, često ga je i hvalio i branio u prošlosti, ali sada se sve promenilo.

Preko noći je sve zaboravio i sada je žestoko isprozivao Novaka, kojeg je njegova zemlja 11 dana mrcvarila i maltretirala kao najvećeg kriminalca, od dolaska u zemlju, pa sve do sramne deportacije.

Za kanal 9 Kurjer je rekao da je mnogo bolje bilo da Novak nije ni dolazio u Australiju.

- Na kraju, svi koji su uključeni u ovo su izgubili. Ali, bilo bi mnogo bolje da Novak nikada nije došao ovde – za njega, ceo tenis i vladu. Jedan od Novakovih najboljih prijatelja, Vasek Pospišil, rekao je da je bio sa njim početkom decembra i da se pomirio sa činjenicom da neće doći u Australiju. Onda Novak dobije kovid i nekako dobije to medicinsko izuzeće. Mislim da mora da se otkrije koji deo vlade je znao za to i zašto je došlo do kurcšlusa.

Kurir je rekao da ne razume zašto je Đokovićeva papirologija prvobitno odobrena kada je bio u tranzitu za Australiju u Dubaiju.

- Bio sam na aerodromu u Los Anđelesu i morao sam da imam toliko ozbiljnu papirologiju da uđem, a primio sam dve doze vakcine - rekao je Kurijer.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.