IZNENAĐUJUĆA PORUKA BORISA BEKERA: Posle sage o vakcinaciji, Nemac Đokoviću poručuje SAMO JEDNO!
Novak Đoković i Boris Beker, Foto: Profimedia

da li se slažete?

IZNENAĐUJUĆA PORUKA BORISA BEKERA: Posle sage o vakcinaciji, Nemac Đokoviću poručuje SAMO JEDNO!

Beker smatra da najbolji teniser sveta treba da razmisli o vakcinaciji

Objavljeno: 10:12h

Nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker je prokomentarisao činjenicu da je najboljem teniseru sveta zabranjeno da brani titulu na Australijan Openu.

- Ne znam šta se desilo tamo, nije prekršio nijedan zakon, ali je ovo veliki neuspeh za njega. Australijan open je najuspešniji turnir za njega, nije imao bolju šansu od ove da osvoji 21. Grend slem i biće sigurno verovatno besan zbog toga... Zbunjen sam i ja!- poručio je Beker za "Eurosport".

Boris Beker
foto: EPA/Dave Hunt

Legendarni Nemac je dao svoje mišljenje oko vakcinacije i poručio kako bi Novaku mnogo bilo lakše kada bi se imunizovao.

- To je ultimativno pitanje, život bi mu bio lakši da se vakciniše. Svet se deli na vaksere i antivaksere. Novak je sada najpoznatiji antivakser na svetu, ali siguran sam da je Rolan Garos gledao ovu sagu, kao i Vimbldon... Videćemo šta će se dešavati. Najlakše rešenje je da se vakciniše. Ako se ne vakciniše moraće da traži specijalne dozvole po ne znam kom osnovu, teško je osvojiti turnir uz sve te dokumente, ludo je, ali tako je- zaključio je Beker.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.