ODLIČNA VEST ZA NOVAKA! PRAVILA SU IPAK PODLOŽNA PROMENAMA?! TEŠKO JE POVEROVATI DA OVO NE RADE ZBOG SAMOG TURNIRA!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

ne laje kera sela radi nego sebe radi!

ODLIČNA VEST ZA NOVAKA! PRAVILA SU IPAK PODLOŽNA PROMENAMA?! TEŠKO JE POVEROVATI DA OVO NE RADE ZBOG SAMOG TURNIRA!

Skoro dve nedelje trajalo je maltretiranje Novaka Đokovića u Australiji, da bi na kraju uz proterivanje dobio zabranu ulaska na tri godina. Ipak, ne lezi vraže. Odjednom dobijamo i drugu mogućnost

Objavljeno: 08:21h

- Zabrana zaista važi tri godine, ali postoji mogućnost da se (osobi) dozvoli ulazak pod odgovarajućim okolnostima - poručio je Morison.

Najbolji teniser sveta je nakon deportacije sleteo u Dubai, koji se našao kao usputna stanica za Beograd.

1 / 7 Foto: Profimedia

Prethodno je i austalijska ministarka unutrašnjih poslova Karen Endrjuz izjavila da trogodišnja zabrana može biti ukinuta, ali da se o tome još ne razmatra. - Zabrana može da se ukine u slučajevima kada se razlog za to dokaže, ali to nije nešto o čemu će se razmatrati danas ili sutra, već u u budućnosti - izjavila je Endruz za australijske medije. Prvi igrač sveta napustio je Australiju kasno u nedelju nakon što je australijski Federalni sud potvrdio odluku vlade da mu ukine vizu, čime je okončana drama oko pravila ulaska u zemlju zbog kovida-19.

Odjednom su pravila podložna menjanju. Logično pitanje koje se nameće - Da li ovo rade zbog Novaka ili zbog Australijan opena? Da li će slabije rangirani teniseri prodavati karte koliko i najbolji teniser sveta?!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.