NOVAKOVE KOLEGE SE DIGLE PROTIV SRAMOTNE PRESUDE: Amerikanac poslao SNAŽNU PORUKU! Mrzitelji sada sigurno crvene!
Foto: Profimedia

bravo

NOVAKOVE KOLEGE SE DIGLE PROTIV SRAMOTNE PRESUDE: Amerikanac poslao SNAŽNU PORUKU! Mrzitelji sada sigurno crvene!

Novak Đoković iz sata u sat dobija sve veću podršku ostalih tenisera

Objavljeno: 10:39h

Nakon odluke da Novak Đoković bude deportovan stigla je podrška od Novakovih kolega.

Među prvima se javio Nik Kirjos koji je prethodnih dana pružio ogromnu podršku Đokoviću, a potom su usledile nove reakcije.

Očekivano, svoje mišljenje je izneo jedan od najboljih Novakovih prijatelja među teniserima, Kanađanin Vasek Pospišil.

- Novak ne bi ni išao u Australiju da nije dobio izuzeće za ulazak u državu od Vlade. Preskočio bi Australijan open, ostao bi kod kuće sa porodicom i niko ne bi pričao o ovom haosu. Ovo je bila politička igra zbog predstojećih izbora i to ne može da bude očiglednije. Ovo nije njegova krivica. Nije pokušao na silu da uđe u zemlju i nije pravio svoja pravila. Bio je spreman da ostane kod kuće - poručio je Pospišil.

Oglasila se i francuska teniserka Aliz Korne.

- Znam premalo da bih sudila o trenutnoj situaciji. Ono što znam je to da je Novak uvek prvi stajao uz igrače. Ali, niko od nas nije stao uz njega. Budi jak Novače - poručila je Korne.

Amerikanac Rajli Opelka nije mogao da prećuti konstataciju jednog korisnika Tvitera da je Novak trebalo da primi vakcinu i da to nije bilo "toliko teška" odluka.

- Još jedna stvar nije bila toliko teška za Novaka kada je ostajao na terenu dodatnih sat vremena 2008. godine na mastersu u Sinsinatiju kako bi potpisao svakom detetu lopticu. Ja sam bio među tom decom. Uradio ne mnogo velikih stvari za sport - poručio je Opelka.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.