POZNATI AUSTRALIJANAC ZAGRMEO, NIJE ŠTEDEO, SVE SASUO: Njegove reči o Novaku ODZVANJAJU!
Foto: Profimedia

australijan open

POZNATI AUSTRALIJANAC ZAGRMEO, NIJE ŠTEDEO, SVE SASUO: Njegove reči o Novaku ODZVANJAJU!

Iz dana u dan podrška koju dobija Novak Đoković sve je veća

Objavljeno: 10:19h

Novinar iz Melburna Avi Jemini, posle saslušanja u Imigracionoj službi i održanog pripremnog ročišta za suđenje Novaku Đokoviću, na svom Tviter nalogu je objavio da je najbolji teniser sveta politički zatvorenik Australije!

"Naša vlada treba da se stidi, Novače pobedi ih ponovo", apel je Avija Jeminija. On je od početka pakla s kojim se Novak Đoković suočio, već po sletanju u Australiju, veoma aktivan na društvenim mrežama, a kako se krajnji epilog približava, sve je aktivniji u odbrani prava na slobodu našeg sportskog asa.

Jemini je napisao da veruje da će ih Novak Đoković pobediti ponovo na sudu.

Podsetimo, advokati srpskog tenisera su ubrzo nakon preliminarnog saslušanja potvrdili da će on provesti noć u imigracionom pritvoru. Đokoviću je juče drugi put ukinuta australijska viza, nakon što je u zemlju ušao nevakcinisan protiv korona virusa, ali uz medicinsko izuzeće, kako bi učestvovao na Australijan openu.

Odluku o ukidanju vize doneo je ministar za imigracije Aleks Hok jer bi, po njegovom mišnjenju, prisustvo nevakcinisanog igrača moglo da podstakne protivljenje vakcinaciji protiv korona virusa.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.