ČINJENICA KOJU ZABORAVISMO! OVIM CIRKUSOM SLABI UGLED AO! NIJE NEMOGUĆE DA AUSTRALIJA IZGUBI GREN SLEM TURNIR!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

Australijan open

ČINJENICA KOJU ZABORAVISMO! OVIM CIRKUSOM SLABI UGLED AO! NIJE NEMOGUĆE DA AUSTRALIJA IZGUBI GREN SLEM TURNIR!

Novak Đoković će ponovo biti na suđenju, ovoga puta večeras od 22 časa po srednjeevropskom vremenu, ali je pitanje kada će saznati da li će igrati Australijan open.

Objavljeno:

Možda je sada dobro reći i da Australijan open ne zaslužuje Novaka Đokovića, koji je devet puta odlazio sa trofejima za najboljeg.

Svima je dokazano da je Novak pravedno postupao, ali Australijanci traže greške, pa čak i kada ih nisu pronašli u dovoljnoj meri, iskoristili su pravo da mu ukinu vizu.

Da li je ovakvim postupcima narušena reputacija Australijan opena?

1 / 3 Foto: Profimedia

Pominje se u medijima ovih dana i izjava jednog od novinara, inače kopredsednik Međunarodnog udruženja teniskih novinara, Britanac Sajmon Kambers.

"Malo je moguće, ali nije nemoguće. Igrači vole ovaj turnir, ali bilo je pretnji poslednjih godina da bi turnir mogao da bude premešten negde u Azijsko-pacifičku zonu. Ima drugih zemalja koje bi volele da organizuju gren slem", rekao je Kambers.

Australija ima i ugovor o gren slemu koji će trajati još dugo, ali nikada ne isključujte narušavanje reputacije i novac koji bi mogao da dođe, recimo, iz Kine.

Espreso/Sportske.net


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.