OGLASILA SE VORAČOVA PO ODLASKU IZ AUSTRALIJE: NISAM LJUTA na NOVAKA, već TUŽNA zbog svega! NADAM SE DA ĆE IGRATI!
Foto: Profimedia

AUSTRALIJAN OPEN

OGLASILA SE VORAČOVA PO ODLASKU IZ AUSTRALIJE: NISAM LJUTA na NOVAKA, već TUŽNA zbog svega! NADAM SE DA ĆE IGRATI!

,,Veliko je olakšanje da sam posle svega kod kuće. Nisam se dobro osećala, nisam mogla da spavam ni da jedem mnogo" - kaže teniserka iz Češke

Objavljeno: 12:10h

Češka teniserka Renata Voračova izrazila je zadovoljstvo što je Novak Đoković dobio spor sa federalnim vlastima Australije

Čehinja, koja je u nedelju deportovana, rekla je da je frustrirana zbog svega što joj se dogodilo, ali i da se nada da će Novaku biti dozvoljeno da igra na prvom slemu sezone.

-To je dobro ne samo za njega. Nadam se da će igrati. Jer zato smo i otišli tamo, da igramo tenis i da ne budemo deo nekih unutrašnjih igara, izjavila je Voračova za Rojters.

Renata Voračova
foto: Profimedia

Ona je navela da planira da se vakciniše, ali i da veruje da bi ostala da se takmiči u Melburnu da nije bilo komplikacija sa Đokovićevom vizom.

- Bila sam tamo punu nedelju i otkako je on došao, sve se promenilo. Nisam ljuta na njega. Samo sam tužna što se ovo dogodilo. Ovo je jedan od najvećih turnira. Odete i onda se tako nešto dogodi. Ne mogu da zamislim da je tako nešto moguće da se dogodi toj zemlji u 21. veku, poručila je Voračova.

Čehinja je imala velikih problema da shvati šta joj se sve zapravo događa.

- Posle ispitivanja, stvarno nisam znala šta da radim, koja su mi prava. Bili su uz mene ljudi iz Tenis Australija, advokati koji su mi pomagali. Oni se nisu žalili sudu, tako da nisam znala da to mogu. Samo sam sledila savete koje su mi dali. Veliko je olakšanje da sam posle svega kod kuće. Nisam se dobro osećala, nisam mogla da spavam ni da jedem mnogo, zaključila je češka teniserka.

(Espreso / Kurir sport / Rojters)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.