DOŽIVOTNA DISKVALIFIKACIJA! Političar NIKAD JAČE udario na Novaka i njegovu porodicu!
Ljubomir Filipović i Novak Đoković, Foto: Profimedia/Twitter

sramno!

DOŽIVOTNA DISKVALIFIKACIJA! Političar NIKAD JAČE udario na Novaka i njegovu porodicu!

Skandalozne reči crnogorskog političara obišle region

Objavljeno:

Crnogorski politički analitičar Ljubomir Filipović sramno je izvređao najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Filipović je napisao tekst za crnogorski portal "CDM", a naslov je poprilično šokantan "Zašto Je Đoković Zaslužio Doživotnu Diskvalifikaciju".

- Novak Đoković je zaslužio doživotnu diskvalifikaciju. Ne zbog toga što nije vakcinisan, ili zato što ne veruje u vakcine. To je njegovo pravo, sve dok ne krene da koristi svoju slavu kao platformu za širenje dezinformacija o virusu i vakcinama. Ali ni zbog toga nije zaslužio diskvalifikaciju.

Novak je sebe diskvalifikovao što je status božanske figure među svojim narodom iskoristio da zaobilazi pravila u Srbiji i da u opasnost dovede ljude oko sebe. Njemu je, naime, 16. decembra dijagnostifikovana infekcija korona virusom, a on je već 17. decembra bio među decom i delio nagrade. Postoje dve mogućnosti – ili da nije bio zaražen i da mu je test namerno lažiran zbog turnira u Australiji, ili je toliko neodgovoran i prema sebi i prema drugima da je svestan zaraze šetao među ljude - ocenio je Filipović.

On nije napao samo na Novaka, već i na njegovu porodicu.

- Umesto toga Đoković i njegova porodica koriste sve svoje mogućnosti da zatupljuju narod u Srbiji i da hrane nacionalizam u toj zemlji. Izgleda da im nije dovoljno to pa su u Beogradu ugostili i glavnog krivca za Bregzit, britanskog populistu Najdžela Feridža, koji je svojim nacionalizmom i neodgovornošću potpomogao najveću krizu EU od njenog nastanka. Ali šta očekivati od ljudi koji promovišu Jovana Deretića i onog sa piramidama iz Visokog.

Novak Đoković je dobar teniser, možda najbolji ikad, ali je čovek sa slabim karakterom. Inače sebi ne bi dozvolio to što radi. U Crnoj Gori je podržao nacionalistički pokret koji se krio iza crkvenih litija, a sada savezništvom sa antivakserima i globalnim teoretičarima zavere i desnim populistima dokazuje prirodu tog pokreta.

Nekad mi je bilo drago kad on pobedi na turnirima, već neko vreme sam indiferentan prema njemu, a od sada ću navijati da izgubi svaki meč - zaključio je političar u tekstu.

Inače, Ljubomir Filipović je rođen u Kotoru, osnovnu školu i gimnaziju je završio u Budvi. Fakultet političkih nauka je završio u Beogradu. Član je Socijaldemokratske partije Crne Gore i potpredsednik je opštine Budva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.