ĐOKOVIĆU PRETI 5 GODINA ZATVORA! Sumnjaju da je Novak dao LAŽNI ISKAZ POD ZAKLETVOM!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

u ozbiljnom problemu

ĐOKOVIĆU PRETI 5 GODINA ZATVORA! Sumnjaju da je Novak dao LAŽNI ISKAZ POD ZAKLETVOM!

Pod istragom je put u Španiju i pitanje da li je Đokovićev pozitivan rezultat izmanipulisan pošto su se pojavile različite informacije oko vremena rezultata PCR testa

Objavljeno:

Proširuje se istraga slučaja "Novak Đoković" u Australiji.

Tamošnje vlasti i dalje sumnjaju u pojedine detalje njegovog PCR testa, datuma kada je dobio pozitivan nalaz, ali i okolnosti odlaska u Španiju iz Srbije, kao i moguće lažiranje testa na koronavirus.

Najbolji teniser sveta je danas izdao saopštenje u kom se izvinjava zbog greške člana svog tima prilikom popunjavanja zahteva za vizu, ali i objašnjava zašto je i pored pozitivnog testa odradio intervju za L'Ekip.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Ipak, ne dotiče se puta u Španiju.

Tužilaštvo i dalje detaljno razmatra priložena dokumenta, a odluka neće biti doneta ove srede.

Pod istragom je i pitanje da li je Đokovićev pozitivan rezultat izmanipulisan pošto su se pojavile različite informacije oko vremena rezultata PCR testa.

- U svojoj izjavi pod zakletvom, Đoković je rekao da je 'testiran i dijagnostifikovan' 16. decembra. Ministarstvo unutrašnjih poslova sada ispituje ovo nepoklapanje informacija, a kazna za davanje lažnih dokaza prema Zakonu o zločinima je kazna zatvora od pet godina - navodi list "The Age".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.