KOŠMAR EME RADUKANU SE NASTAVLJA: DEKLASIRANA na turniru u Sidneju, osvojila SAMO JEDAN GEM!
Foto: Profimedia

WTA

KOŠMAR EME RADUKANU SE NASTAVLJA: DEKLASIRANA na turniru u Sidneju, osvojila SAMO JEDAN GEM!

Ema Radukanu zabeležila je još jedan poraz, ovoga puta u Sidneju

Objavljeno: 12:12h

Potpuno je nepredvidiv ženski tenis, za razliku od muškog, od dana kada je Serena Vilijams prestala da melje sve redom. I zato svaki novi grend slem turnir donosi neku novu pobednicu.

Ali, ostaće verovatno zauvek misterija kako je Ema Radukanu osvojila US open u 2021. godini. Krenula je od prvog kola kvalifikacija i došla do titule. I posle toga, kao otelotvorenje teniske pepeljuge, počela je da potpisuje moćne sponzorske ugovore, ušla među prvih 20 na VTA listi. Sve je izgledalo poput ostvarenja bajke.

Ema Radukanu
foto: Profimedia

Jedino na terenu je sve posle Njujorka bilo za zaborav. A, ništa drugačije nije ni na početku nove sezone. Na turniru u Sidneju Emu Radukanu je danas deklasirala Elena Ribakina sa 6:0, 6:1! Samo podsećanja radi, Ribakina je zvanično 13, a Radukanu 18. teniserka sveta! I opet je meč izgledao kao duel seniorke protiv juniorke.

Inače, nakon US opena Radukanu je ispala u prvom meču na Indijan Velsu, pa u trećem kolu nižerazrednog turnira u Klužu, ispala je na startu takmičenja u Lincu i evo danas odmah u Sidneju.

Sve je teže razumeti kako je ova simpatična devojka napravila ršum u Njujorku...

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.