NE MOGU MU NIŠTA: Evo šta se dešava ukoliko ministar Novaku PONIŠTI VIZU!
Novak Đoković trenira u Melburnu, Foto: Profimedia

sjajne vesti!

NE MOGU MU NIŠTA: Evo šta se dešava ukoliko ministar Novaku PONIŠTI VIZU!

Srpskom asu porasle šanse da zaigra na Australijan Openu

Objavljeno:

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i dalje čeka odluku australijskih vlasti o njegovom boravku u toj zemlji, ali sada stižu ohrabrujuće informacije koje kažu da, ukoliko mu viza bude ukinuta postoji šansa da nastupi na Australijan Openu!

Kako je otkrila srpska politikološkinja Australije Nina Marković Kaze, postoji mogućnost da se Đoković žali i na eventualnu zabranu od Aleksa Hoka, ministara za imigracije. Time bi kupio vreme i zaigrao na prom Grend slemu u sezoni.

- Čak i da ministar poništi vizu Novaka Đokovića, na šta ima pravo, ipak može da se uloži žalba u roku od 28 dana. Novak bi od Suda dobio dozvolu kako bi igrao na Australijan Openu dok traje eventualni novi proces- otkrila je Marković Kaze za TV Prva.

Novak Đoković, Melburn, Tenis
foto: Profimedia

Australijanci "češljaju" da li je Đoković lagao u dokumentima.

- Navodno je sporno pitanje da li putovao Novak u poslednjih 14 dana. Da ne ulazimo u to jer se njegov tim nije oglasio. Ukoliko ministar poništi vizu, Đoković bi morao da uloži žalbu i to je drugi proces.

Političari su podeljeni u Australiji.

- Liberali su podeljeni. Očigledno je da je sama partija podeljena, ali samim tim da postoji nova istraga. Sud je imao sve detalje. Mislim da je sve ovo neka vrsta političkog pritiska- zaključila je Marković Kaze.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.