OGLASIO SE MARKO ĐOKOVIĆ! DIRLJIVA, EMOTIVNA PORUKA PUNA LJUBAVI I ZAHVALNOSTI! AKO VAS REČI NE DIRNU SLIKA HOĆE!
Marko i Novak Đoković, Foto: Starsport©

marko đoković

OGLASIO SE MARKO ĐOKOVIĆ! DIRLJIVA, EMOTIVNA PORUKA PUNA LJUBAVI I ZAHVALNOSTI! AKO VAS REČI NE DIRNU SLIKA HOĆE!

Novak Đoković je u fokusu medija već danima. Dok je njegova porodica održavala skupove ispred Skupštine i obraćala se novinarima, Marko, srednji Novakov brat se nije oglašavao. Njegove reči je vredelo čekati.

Objavljeno: 19:50h

Novak Đoković je zakazao trening za utorak u Melburnu, sve ide onim redom kojim smo se nadali, a njegov brat Marko poslao mu je jaku poruku nakon što pravda videla svetlost dana.

- Hvala ti na ljubavi, duši, duhu... Hvala što si realan, iskren... Hvala ti što si ostao jak i što si zadržao humor... Hvala ti što si se borio za nas i predstavljao narod. Hvala ti što si pokazao da postoji nada u ovako teškim momentima. Hvala ti što, nisi nam pokazao samo onadu, već što si nam pokzaoa put i dao snagu da punom brzinom ne stajemo - napisao je Marko na svom Instagram profilu.

On je istim tonom nastavio i osvrnuo se na slučaj koji je zaokupio čitav svet.

- Hvala, na kraju, što si pokazao da svih osam milijardi ljudi na ovoj prelepoj planeti zaslužuje jednak tretman, da smo svi jedno. Da je tu vreme da se oglasimo i borimo se za svoja prava, da zajedno imamo moć da se izborimo kroz ova teška vremena, da imamo snage za to - kazao je Marko između ostalog, a onda zaključio sve sa rečima "Voli te brat... Hvala".

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.