AUSTRALIJSKI NOVINAR ŠOKIRAO SVET! Da li je moguće da je ovo rekao za Novaka?! (FOTO)
Foto: EPA/Juanjo Martin

nije krio zadovoljastvo

AUSTRALIJSKI NOVINAR ŠOKIRAO SVET! Da li je moguće da je ovo rekao za Novaka?! (FOTO)

Džejms Mekfirson je pre nekoliko dana napisao sjajan članak o dešavanjima u Melburnu

Objavljeno: 18:08h

Džejms Mekfirson, kolumnista australijskog portala Spektator, oduševljen je zbog presude suda u korist Novaka Đokovića. Sud u Melburnu je tokom ranih jutarnjih časova doneo odluku da se povuče odluka o oduzimanju vize Đokoviću.

Mekfirson, koji je pre nekoliko dana napisao sjajan članak o dešavanjima u Melburnu i situaciji u kojoj se našao Novak Đoković, brzo se oglasio na Tviteru.

- Ja sam Australijanac. Danas je prvi dan u mom životu kako sam srećan da vidim da moja zemlja u nečemu gubi - napisao je Mekfirson.

On je dodao i sledeće:

- Australiji je postala predmat podsmeha u protekle dve godine. Sada to svi znaju. Dovoljno sam star da se sećam da izabrani zvaničnici nisu šetali okolo i pretili zdravim građanima koji poštuju zakon.

Mekfirson je našao za shodno da odgovori i na Tvit američkog novinara Bena Rotenberga.

Novinar Njujork tajmsa je napisao:

- Povremeni važan podsetnik, Novak Đoković je svu ovu komplikaciju mogao jednostavno da zaobiđe da se vakcinisao kao 97 odsto njegovih kolega.

Na to mu je Mekfirson odgovorio.

- Da. I sve što je trebalo da uradi je da se odrekne svoje telesne autonomije, i sva ta komplikacija bi bila izbegnuta - poručio je ironično australijski novinar.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.