NOVINARKA SKAJA: Šta je premijer Australije mislio da će dobiti ovim? Sve deluje kao NAMEŠTALJKA!
Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram/@lizstorer_

provaljeni ste

NOVINARKA SKAJA: Šta je premijer Australije mislio da će dobiti ovim? Sve deluje kao NAMEŠTALJKA!

Storer ne veruje da je Đokovićev tim napravio grešku

Objavljeno:

Novak Đoković je peti dan zatvoren u hotelu "Park" u Melburnu gde čeka razrešenje po pitanju žalbe na oduzimanje vize.

To je jedna od glavnih sportskih tema na planeti proteklih dana i gotovo da nema medija koji o tome ne izveštava iz časa u čas.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Iako su mnogi, posebno u zapadnim medijima, kritikovali Đokovića, zbog njegovog odbijanja da se vakciniše, ima i onih koji smatraju da je on žrtva politike.

- Nijedna australijska viza nije bila pravno ispravljana tako da bude vezana sa vakcinalnim statusom osobe. To je činjenica. Njegova viza je odobrena, njegovo medicinsko izuzeće je odobreno dva puta, dozvoljeno mu je da uđe u zemlju i onda se Vlada odlučila na ovakav potez - priča britanska novinarka Liz Storer koja radi za Skaj njuz.

Ona smatra da je tu bilo dosta zakulisnih radnni i da je Đoković žrtva istih.

- Sve deluje kao nameštaljka. Svako sa iole inteligencije ne može da poveruje da je Novakov tim napravio grešku. Broj viza koje su ti ljudi organizovali i obezbedili tokom njegove duge i uspešne karijere je ogroman. Sve ovo deluje kao politička akrobacija. Šta je premijer Australije mislio da će dobiti ovim? Morao je da zna da svetski broj jedan ima svitu jako veštih advokata. Iskreno se nadam da će uspeti i da će igrati. I svakako, nadam se da će pobediti. On je tehnički sada, politički zatvorenik. I to u imigracionom centru gde dovode ljude koji su ušli ilegalno - poručila je Liz Storer.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.