KO BI SE NADAO: Kirjos stao na Novakovu stranu, i to KAKVIM REČIMA!
Foto: EPA/Lukas Coch/EPA/Andrej Cukić

da li to onaj isti nik?

KO BI SE NADAO: Kirjos stao na Novakovu stranu, i to KAKVIM REČIMA!

Đoković je dobio podršku i od Iznera

Objavljeno:

Mnogi teniseri i sportisti dali su svoje mišljenje o velikom skandalu vezanom za Novaka Đokovića i njegovu deportaciju iz Australije koja je odložena do odluke suda u Viktoriji. A sada je stigla i poruka jednog koji ga je u prošlosti najviše kritikovao.

U ranim jutarnjim satima po našem vremenu konačno se oglasio Nik Kirjos. Ali, u skladu sa izjavama u poslednje vreme, nije vređao srpskog tenisera već je čak stao na stranu najboljeg na svetu.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Australijanac je na svom Tviter nalogu podržao srpskog tenisera, istakavši da sve što se dešava nije pravedno i da sa situacijom mora da se postupi mnogo bolje.

- Vidite, stvarno verujem da treba da se uradi nešto, vakcinisao sam se, zbog zdravlja sebe i svoje majke, ali način na koji mi trenutno vladamo Novakovom situacijom je loš, jako loš. Pogledajte sve "mimove", naslove... On je jedan od naših najvećih šampiona, ali na kraju krajeva - čovek je. Postupajte bolje - rekao je Kirjos.

Gotovo u isto vreme je i uz Novaka stao i američki teniser Džon Izner, koji se takođe javio putem svog Tviter naloga.

- Ono kroz šta Novak sada prolazi nije u redu. Nema razloga da dobija takav tretman. Pratio je pravila, bilo mu je dopušteno da uđe u Australiju, a sada ga drže zatvorenog protiv svoje volje. Ovo je sramota. #JaSamSaNovakom - napisao je Izner.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.