ŽIVIMO U NEPREDVIDIVIM VREMENIMA! Finalistkinja ovogodišnjeg Rolan Garosa saznala loše vesti (FOTO)
Foto: Profimedia

sada mora da menja planove

ŽIVIMO U NEPREDVIDIVIM VREMENIMA! Finalistkinja ovogodišnjeg Rolan Garosa saznala loše vesti (FOTO)

Anastasija Pavljučenkova je samo jedna u nizu tenisera i teniserki koji su pred Australijan open dobili koronu

Objavljeno: 08:42h

Ruska teniserka Anastasija Pavljučenkova, inače 11. igračica sveta, potvrdila je da je pozitivna na koronu po dolasku u Australiju.

Finalistkinja ovogodišnjeg Rolan Garosa boravila je nekoliko dana u Dubaiju gde se pripremala za sezonu koja počinje, ali je planove za turnire u Australiji sasekao kovid.

- Nažalost, imam loše vesti. Stigla sam u Australiju u četvrtak i saznala sam da sam pozitivna na koronu. U potpunopsti sam vakcinisana i spremala sam se za sezonu, ali živimo u nepredvidivim i teškim vremenima. Trenutno sam u hotelu u izolaciji i pod nadzorom doktora - napisala je na Tviteru.

Ova 30-godišnja teniserka je u 2021. godini osvojila zlatnu medalju u miks dublu na Olimpijksim igrama, a predvodila je selekciju Rusije do titule na Bili Džin King Kupu u Pragu.

Pavljučenkova je samo jedna u nizu tenisera i teniserki koji su pred Australijan open dobili koronu. Pored nje, tu je i Belinda Benčić, kao i Denis Šapovalov, Rafael Nadal, Andrej Rubljov... Zanimljivo, svi su boravili u Dubaiju prethodnih dana.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.