OVO NIJE KIRJOS KOG ZNAMO, SVE VIŠE HVALI NOVAKA: "Ako Đoković ne igra, to je APSOLUTNA KATASTROFA!"
Kirjos i Đoković, Foto: EPA/Will Oliver/EPA/Julien De Rosa

preobratio se

OVO NIJE KIRJOS KOG ZNAMO, SVE VIŠE HVALI NOVAKA: "Ako Đoković ne igra, to je APSOLUTNA KATASTROFA!"

Australijanac smatra da je dovoljno loše kad samo jedan od trojca Federer-Nadal-Đoković

Objavljeno:

I dalje traje saga oko toga da li će Novak Đoković biti učesnik Australijan opena na kom bi trebalo da brani titulu i juri jubilarnu desetu.

Od ranije je sasvim izvesno da u Melburnu neće biti Rodžera Federera, a dilema postoji i kod Rafaela Nadala koji je nedavno bio pozitivan na koronavirus.

Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer
foto: EPA/Ian Langsdon/EPA/Julien De Rosa/EPA/Dave Hunt

Tako bi prvi grend slem u 2022. godini teoretski mogao da prođe bez "velike trojke", što se ne bi dopalo čak ni kontroverznom Niku Kirjosu.

- Iskreno, ne znam Novakovu trenutnu situaciju sa bilo čim u vezi sa kovidom ili šta treba da bi igrao. Nadam se da je lepo proveo Božić i da će moći da igra i ostane u sportu što je duže moguće jer sam ranije govorio da mislim da Federer, Nadal i Đoković treba da igraju. Ako sva trojica nisu tu, to je katastrofa. To je apsolutna katastrofa za navijače i ljude koji uživaju u tenisu - rekao je Kirjos za "The Age", ali je očigledno zaboravio da Novak Božić slavi tek 7. januara.

Nik Kirjos
foto: EPA/Dave Hunt

Ipak, primetna je promena u retorici kod Kirjosa u poslednje vreme, pošto sada uglavnom daje pozitivne izjave o srpskom teniseru a donedavno je umeo i te kako da ga vređa.

- Očigledno je to dobra prilika za neke od mlađih momaka da prođu i naprave nešto veliko i da budu uticajniji, ali u celini nam je potrebno da oni budu deo sporta - rekao je Australijanac.

Prokomentarisao je i svoju povredu kolena koju vuče od prošle godine. - Moje koleno je nešto što mi već neko vreme ometa karijeru, to je samo nešto što sam rešio prošle godine i osećam se dobro. Želim da uživam, želim da budem srećan, i to je to - zaključio je Kirjos.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.