VAPAJ Jelene Dokić: NOVA DRAMA! TEŽAK PERIOD U ŽIVOTU, BOL I TRAUME! POTREBNO MI JE DA SE OPORAVIM! (FOTO)
Foto: instagram/dokic_jelena

Jelena Dokić

VAPAJ Jelene Dokić: NOVA DRAMA! TEŽAK PERIOD U ŽIVOTU, BOL I TRAUME! POTREBNO MI JE DA SE OPORAVIM! (FOTO)

Burni momenti ponovo u životu Jelene Dokić, nekadašnje teniserke.

Objavljeno: 13:18h

Dokićeve dugo nije bilo u javnosti nakon što je prebrodila dugi period anksioznosti kada je pomišljala čak i da sebi oduzme život.

Detalje svoje borbe Dokićeva je opisala u autobiografiji koju je nedavno objavila. U njoj je Jelena pisala i o ocu Damiru koji ju je maltretirao i tukao u prošlosti.

Posle svega se vratila u javnost, često se pojavljivala kao komentator i gost u emisijama na velikim teniskim turnirima, međutim opet je odlučila da se povuče.

A, posle period u kojem je nije bilo ni na društvenim mrežama objavila je poruku koja je zabrinula njene obožavaoce.

- Ćao svima! Sigurna sam da ste primetili da me nema na društvenim mrežama već neko vreme. Hvala svima za poruke brige i zabrinutosti za mene, iskreno to cenim. Prolazim kroz veoma težak period života, kroz veliku promenu i treba mi vreme da se oporavim. Da se rane zacele i da prevaziđem bol i traume kroz koje sada prolazim. Znam da su mi mnogi od vas pisali i da nisam odgovarala, sada vidim poruke i samo znajte da vidim poruke i cenim ih mnogo, samo sada nisam u dobroj situaciji da odgovaram i komuniciram kao što inače činim i jako mi je žao zbog toga - napisala je Jelena Dokić na objavi koja se pojavila na njenom nalogu na Instagramu.

Ona je rešila da se isključi iz virtuelnog sveta.

- Isto važi i za objave, malo ću se isključiti sa instagrama, na neko duže vreme. Znam da mnogi od vas vole moje objave i nalaze inspiraciju u njima, žao mi je što ne mogu da budem tu za vas. Svima koji su me zaustavili na ulici i rekli koliko ih inspirišu moje reči - hvala vam. Znajte da vas volim i da sam veoma zahvalna na porukama podrške i ljubavi. Poruka prijateljima i bliskim ljudima koji znaju kroz šta prolazim - hvala na svemu, pružate ljubav i brigu. Ne znam šta bih bez vas. Vratiću se i biću jača nego ikad, ne osećam se sada dobro, ali vratiću se. Uvek sam znala da će Sunce ponovo sijati. - poručila je Dokićeva, a da pritom nije ušla u detalje problema sa kojima se suočila:

- Prolazim kroz veoma težak period u životu trenutno. Velika je promena i puno je bola i traume. Potrebno mi je vreme da se oporavim. Hvala vam na razumevanju, vratiću se. Nadam se da ste proveli lep Božić i želim vam svima srećnu Novu godinu - zaključila je Dokićeva.

Espreso/Kurir


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.