NIJE SE DOVOLJNO OPORAVIO: Rešio da ne igra na turniru u Melburnu (FOTO)
Foto: Profimedia

odlučio je!

NIJE SE DOVOLJNO OPORAVIO: Rešio da ne igra na turniru u Melburnu (FOTO)

Dominik Tim će sezonu početi u Južnoj Americi

Objavljeno: 11:03h

Dominik Tim ipak neće igrati na prvom grend slemu sezone, Australijan openu.

Finalista iz 2020. nije se dovoljno oporavio i otuda je rešio da ne igra na turniru u Melburnu od 17. do 30. januara. Austrijanac je nedavno imao problem tokom priprema u Dubaiju, odlučio je da drugačije počne novu sezonu.

- Kao što znate, vratio sam se kući u Austriju kako bih se oporavio posle teškog perioda treniranja u Dubaiju i koraka unazad tokom priprema. Sada se opet osećam dobro, moj ručni zglob je u dobrom stanju i treniram normalno, dobrim intenzitetom - kaže Tim u objavi na Tviteru.

On je dodao da će sezonu početi u Južnoj Americi.

- Posle kraćeg odmora, tim i ja smo razmatrali situaciju i odlučili da napravimo izmene u rasporedu turnira. Sezonu ću početi u Južnoj Americi, na Kordoba openu u Argentini, krajem januara, što znači da ove godine neću igrati u Melburnu na Australijan openu, gradu koji izuzetno volim i za koji me vežu nezaboravna sećanja na mečeve pred neverovatnom publikom. Nedostajaće mi navijači u Australiji, ali vratiću se 2023. Verujemo da je to prava odluka kako bih imao dobar povratak takmičenju. Ostaću u Austriji nekoliko dana i onda ću otići na pripreme za prvi turnir sezone. Koristim priliku da vam svima poželim srećnu Novu godinu i dobro zdravlje - poručio je Tim.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.