BUGARSKI TENISER OTKRIO: Novak Đoković se prijavio U POSLEDNJI ČAS!
Foto: Profimedia

bilo je dramatično

BUGARSKI TENISER OTKRIO: Novak Đoković se prijavio U POSLEDNJI ČAS!

Pošto se reprezentacije učesnice ATP kupa rangiraju prema rangu svog najboljeg tenisera, Srbija je prva, a kada je Novak odlučio da se prijavi, momentalno je otpala Bugarska

Objavljeno: 10:13h

Bugarski teniser Dimitar Kuzmanov otkrio je da zanimljive detalje vezane za prvog tenisera sveta Novaka Đokovića.

Kuzmanov je za "Tennis cafe" pričao kako se nada da bi reprezentacija Bugarske ipak mogla da nastupi na ATP kupu u Sidneju koji počinje prvog januara, pa se tom prilikom dotakao i selekcije Srbije.

- Mi smo prve rezerve za ATP kup. Imamo šansu da zaigramo tamo ako budemo imali sreće. Proverili smo, prema pravilima ATP-a nećemo biti kažnjeni ako odustanemo od drugih turnira da bismo nastupili na ATP kupu - počeo je 181. prvi igrač sveta.

Dimitar Kuzmanov
foto: EPA/Vassil Donev

- Cicipas je imao operaciju zgloba ruke pre nekoliko nedelja, a Novak Đoković se prijavio bukvalno u poslednjem trenutku pre nego što je istekao rok za prijave. I to nas je sklonilo sa liste učesnika. Imamo odličnu šansu da nastupimo ukoliko jedna od tih ekipa, Grčka ili Srbija, ne bude igrala - otkrio je Bugarin.

Pošto se reprezentacije učesnice ATP kupa rangiraju prema rangu svog najboljeg tenisera, Srbija je prva, a kada je Novak odlučio da se prijavi, momentalno je otpala Bugarska, pa je sada prva rezerva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.