SRĐAN OTRKIO NOVAKOVE PLANOVE ZA SLEDEĆU GODINU: Novakov otac rekao hoće li Đoković igrati na Australijan openu!
Foto: Starsport©

da vidimo

SRĐAN OTRKIO NOVAKOVE PLANOVE ZA SLEDEĆU GODINU: Novakov otac rekao hoće li Đoković igrati na Australijan openu!

Bura je dodatno veća s obzirom da je Novak izjednačen sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom sa po 20. Grend slem titula, a upravo je Melburn njegov teren i prilika da ih nadmaši

Objavljeno:

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, pričao je o učešću prvog tenisera sveta na Australijan openu.

I dalje traje neizvesnost oko nastupa srpskog asa u Melburnu, pre svega zbog strogih pravila vakcinacije za australijsku državu Viktorija.

Novak je do sada bio tajanstven, nije otkrivao da li je vakcinisan i pozvao je na strpljenje oko konačne odluke u vezi sa nastupom.

- Hoće li da ga puste je njihova stvar. Ako su tako odlučili neka se ponašaju. Devet puta je bio šampion Australijan opena, želi i sada da igra, ali ako mu dozvole. Uradiće ono što misli da je najbolje za njega, niko neće da mu nameće mišljenje - rekao je Srđan Đoković na televiziji K1.

Bura je dodatno veća s obzirom da je Novak izjednačen sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom sa po 20. Grend slem titula, a upravo je Melburn njegov teren i prilika da ih nadmaši.

- Šta da radimo ako ne ode... Sačekaćemo Rolan Garos i 21. Grend slem - ostavio je Srđan prostor, ali i poručio da veruje da će Novak postati apsolutni rekorder.

- Osvojiće ih još nekoliko do kraja karijere. Verujem četiri ili pet - optimista je Đoković senior.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.