ĐOKOVIĆ JOŠ JEDNOM ISTAKAO KOLIKO VOLI DA IGRA ZA SRBIJU: Želim da budem raspoloživ kad god me tim treba (FOTO)
Foto: Profimedia

to je pravi patriota

ĐOKOVIĆ JOŠ JEDNOM ISTAKAO KOLIKO VOLI DA IGRA ZA SRBIJU: Želim da budem raspoloživ kad god me tim treba (FOTO)

Najbolji teniser sveta savladao je Denisa Novaka posle 58 minuta igre.

Objavljeno: 23:38h

Novak Đoković doneo je drugi poen Srbiji i pobedu protiv Austrije u prvom kolu Grupe F Dejvis kupa, pošto je pobedio Denisa Novaka sa 6:3, 6:2, posle 58 minuta igre.

Srpski teniser rekao je da mu je nedostajalo da igra u Dejvis kupu za svoj tim i da je zadovoljan večerašnjom igrom i pobedom protiv Austrije u prvom kolu.

- Odlično je igrati za Srbiju, prošle su dve godine bez Dejvis kupa. Mi smo deo individualnog sporta, ali ovo je drugačije takmičenje, pogotovo sa tako timskim istorijskim značajem. Zaista je nedostajao Dejvis kup. Volim da igram za svoju zemlju i želim da budem raspoloživ kad god me tim treba. Godina je duga, ali dobijete ekstra motivaciju da igrate - rekao je Đoković.

Govoreći o meču, Đoković je rekao da je austrijski teniset odlično počeo, ali da je on uspeo da popravi igru na servisu.

- Na 4:3 je bio glavni trenutak, malo sam miksovao varijacije u mojim udarcima, oduzeo mu ritam. Posle toga mislim da sam mu uzeo šest, sedam gemova zaredom. Vrlo sam zadovoljan kako sam završio meč - rekao je Novak Đoković.

Reprezentacija Srbije će u drugom kolu u subotu igrati protiv Nemačke.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.