OPTIMISTA KADA JE REČ O NOVAKOVOM DOLASKU: Direktor turnira veruje da će Đoković igrati u Melburnu
Foto: EPA/Alessandro Di Marco

OHRABRUJUĆE VESTI

OPTIMISTA KADA JE REČ O NOVAKOVOM DOLASKU: Direktor turnira veruje da će Đoković igrati u Melburnu

Centralna tema svih teniskih razgovora je da li će se najbolji teniser sveta pojaviti na turniru u Australiji

Objavljeno: 11:10h

Skoro da ne prođe ni dan a da se ne pojave neke spekulacije oko pojavljivanja Novaka Đokovića u Melburnu i vakcine protiv korone, kao obavezne za sve učesnike prvog grend slema sezone.

Iako tekuća sezona još nije završena, dok se Đoković sprema da sa Srbijom napadne osvajanje Dejvis kupa, centralna tema svih teniskih razgovora je da li će se najbolji teniser sveta pojaviti u Melburnu.

Oglasio se i prvi čovek Australijan opena Kreg Tili, koji smatra da Novak ima veliki motiv da se pojavi u Melburnu u januaru, te da ne veruje da će srpski teniser propustiti šansu da se bori za 21. grend slem.

- Novak ni sa kim nije podelio svoj status. On veruje da je to privatno pitanje i da ljudi moraju da imaju pravo izbora - rekao je Tili aludirajući na to da li se Novak Đoković vakcinisao ili ne.

Direktor turnira je optimista kada je reč o Novakovom dolasku u Melburn.

- Novak je osvojio devet titula na Australijan openu i siguran sam da želi da uzme i desetu. Trenutno ima 20 grend slemova, koliko i Rafael Nadal, koji je najavio dolazak, i Rodžer Federer. Neko od njih će nadmašiti ostale. Mislim da Novak neće želeti da to učini neko drugi. Jedno je sigurno, ako bude igrao ovde u januaru, znaćete da je vakcinisan - zaključio je Tili.

A ono što dodatno "kopka" medije je činjenica da na Dejvis kupu mogu samo da se postavljaju pitanja oko reprezentacije, pa ne mogu ništa da saznaju o Novaku.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.