ĐOKOVIĆ RAZOČARAO AUSTRIJANCA: To je bilo veoma loše od njega, ATP nije imao hrabrosti da ga DISKVALIFIKUJE!
Foto: Profimedia

vadi se da je zbog toga izgubio

ĐOKOVIĆ RAZOČARAO AUSTRIJANCA: To je bilo veoma loše od njega, ATP nije imao hrabrosti da ga DISKVALIFIKUJE!

Marah kaže da je otvoreno rekao Novaku šta misli o njegovom potezu

Objavljeno: 13:47h

Jedan od boljih dubl igrača na ATP turu Oliver Marah prisetio se turnira na Majorci i naveo situaciju gde mu je zasmetalo ponašanje Novaka Đokovića koji je tada igrao protiv njega.

Naime, Đoković je igrao dubl sa dobrim prijateljem Gomesom Ererom i stigli su do polufinala. Bila je to priprema za Vimbldon, a Novak i njegov partner su predali polufinalni meč pre početka.

Oliver Marah
foto: EPA/Christian Bruna

Gomes Erera se povredio i polufinale nije ni odigrano, ali Marah se prisetio šta se dešavalo na Majorci kada se u ranijoj fazi susreo sa prvim tenisrom sveta.

Marah je sa svojim partnerom trebalo da igra protiv Đokovića i Španca od 13.30, ali Đoković nije stigao do 14.00 i svi su njega čekali.

- ATP nije imao hrabrosti da ga diskvalifikuje. Nismo bili fokusirani na meč i izgubili smo. Posle toga, Đoković je odustao od dubla zbog partnera koji je bio povređen. Imam poštovanje za sve što je uradio u karijeri, ali to je bilo veoma loše od njega. To sam mu i rekao. Pričali smo posle toga i nismo u lošim odnosima - rekao je Austrijanac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.