NOVAK NE ŽELI DA PREDA TRON MLAĐIMA! NEVEROVATAN JE! KO ĆE GA ZAUSTAVITI? Ovako će biti najbolji SVIH VREMENA!
Foto: EPA/Alessandro Di Marco

bivši britanski teniser Greg Rusedski

NOVAK NE ŽELI DA PREDA TRON MLAĐIMA! NEVEROVATAN JE! KO ĆE GA ZAUSTAVITI? Ovako će biti najbolji SVIH VREMENA!

Kako smatra bivši britanski teniser, Greg Rusedski, najbolji teniser sveta mogao bi karijeru da završi sa 24 ili 25 grend slem titula.

Objavljeno:

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer u svojim kolekcijama imaju po 20 grend slemova. Kada se porede karijere trojice velikana, jedno od najčešćih pitanja je ko će imati najviše najvećih titula.

Za Rusedskog nije pitanje da li će Srbin nadmašiti Španca i Švajcarca, već hoće li oboriti i rekord Margaret Kort od 24 najvažnija trofeja.

- Mislim da će Novak osvojiti 24 ili 25 grend slem titula. U Australiji je uvek favorit, mada sada ne znamo da li će igrati tamo. Ako osvoji titulu u Melburnu, imaće 21. grend slem. Gotovo je izvesno da će osvojiti bar dva u godini, znači već smo na 22. U sezoni posle toga bi mogao da doda još jednu ili dve titule… Dakle, to je negde od 23 do 25 titula - rekao je Rusedski.

Greg Rusedski
foto: EPA/Gerry Penny

- Mislim da je njegov cilj da osvoji 25 titula, kako bi postao rekorder u svim kategorijama i samim tim najbolji svih vremena. Pročitao sam članak sa izjavama Pita Samprasa u kojem je on rekao da je, na osnovu svega učinjenog, Novak već najbolji svih vremena.

Britanac ističe da će najbolji teniser sveta biti favorit na predstojećim turnirima, a dodao je da mu Nadal i Federer neće biti najveći rivali.

- Novak je favorit. Rodžer se oporavlja, govorio je o potencijalnom povratku tek na leto. Rafa ima taj problem sa stopalom. Novak je neverovatan. Pitanje je ko će ga zaustaviti. Mislim da to neće biti Nadal ili Federer. Njegovi najveći rivali su sada Zverev, Cicipas, Medvedev… Nova generacija je tu, ali Đoković ne želi da preda svoj tron - zaključio je Rusedski.

Espreso/SportKlub


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.