BEZ OBZIRA NA PORAZ POBOLJŠAO UČINAK: Đoković i dalje ubedljivo vodi, Zverev se približio Medvedevu
Foto: Profimedia

ATP LISTA

BEZ OBZIRA NA PORAZ POBOLJŠAO UČINAK: Đoković i dalje ubedljivo vodi, Zverev se približio Medvedevu

Ostali srpski teniseri zadržali su svoje pozicije

Objavljeno: 09:41h

Srpski teniser Novak Đoković započeo je danas 348. nedelju na prvom mestu ATP liste, i tako je nastavio da uvećava svoj sopstveni rekord.

Đoković je uprkos porazu u polufinalu završnog turnira u Torinu poboljšao svoj učinak za 600 bodova, pa sada ima 11.540 bodova.

Na drugom mestu ruski teniser Danil Medvedev je plasmanom u finale završnog turnira smanjio razliku za Đokovićem za 400 bodova (8.640), dok se pobednik završnog turnira Nemac Aleksandar Zverev približio Medvedevu i razlika sada iznosi 800 bodova u korist ruskog igrača.

Aleksander Zverev, Danil Medvedev
foto: Profimedia

Četvrto mesto i dalje drži Grk Stefanos Cicipas, koji se povukao sa turnira u Torinu zbog povrede, Rus Andrej Rubljov je i dalje peti, dok se na šestom mestu nalazi španski igrač Rafael Nadal.

U najboljih deset na svetu ponovo je ušao Italijan Janik Siner, koji je na toj poziciji zamenio Kanadjanina Feliksa Ože Alijasima.

Ostali srpski teniseri zadržali su svoje pozicije, pa je tako Dušan Lajović na 33. mestu, Filip Krajinović je 42., Laslo Đere se nalazi na 52. mestu, a Miomir Kecmanović je 68. teniser sveta.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.