NOVAK JOŠ UVEK NE ZNA DA LI ĆE PUTOVATI U AUSTRALIJU: Sačekaćemo i sve ćemo videti
Foto: Profimedia

NEMA KONAČNOG ODGOVORA

NOVAK JOŠ UVEK NE ZNA DA LI ĆE PUTOVATI U AUSTRALIJU: Sačekaćemo i sve ćemo videti

Najbolji teniser sveta osvrnuo se i na poraz od Aleksandera Zvereva

Objavljeno: 00:40h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije otkrio hoće li učestvovati na Australijan openu u januaru sledeće godine.

Posle najave direktora turnira Krega Tajlija da će samo vakcinisani igrači moći da učestvuju, Đokovića su posle poraza od Aleksandera Zvereva u Torinu pitali o potencijalnom nastupu u Melburnu.

- Videćemo. Moraćemo da sačekamo i da vidimo - kratko je odgovorio Novak.

Pokušali su novinari još jednom, upitali ga da li je bio u kontaktu sa Teniskom asocijacijom Australije, na šta je Đoković rekao:

Novak Đoković
foto: Profimedia

- Da budem iskren, nisam razgovarao s njima. Čekao sam samo da čujem vesti. Sada kada znam, moraćemo da sačekamo i da vidimo.

Đoković je devetostruki šampion u Melburnu, a Australijan open počinje 17. januara. Novak je govorio i o porazu od Aleksandera Zvereva u polufinalu ATP finala u Torinu.

- On je jedan od najboljih servera na svetu i večeras je pokazao zašto je to tako. Nekoliko puta se izvlačio servisom iz ozbiljnih nevolja. Ja sam servirao takođe veoma dobro i imao sam samo jedan loš gem i to u trećem setu. Bio je izjednačen meč, imao sam šanse. Bio je težak meča, ali sam uživao. Bila je ovo veoma dobra bitka. Gurali smo jedan drugog, kao što to uvek radimo - izjavio je Novak Đoković.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.