MIŠA ZVEREV: Novak uvek pronađe način da uništi i savršenu igru rivala, Saša treba da ga UMORI I UNERVOZI!
Foto: Profimedia

ima plan

MIŠA ZVEREV: Novak uvek pronađe način da uništi i savršenu igru rivala, Saša treba da ga UMORI I UNERVOZI!

Četvrti okršaj Đokovića i Zvereva počinje u 21 čas

Objavljeno:

Teniski svet sa nestrpljenjem iščekuje večerašnji okršaj između Novaka Đokovića i Aleksandera Zvereva na Završnom mastersu u Torinu.

Biće to njihov četvrti meč ove godine, a srpski teniser vodi sa 2:1. Jedinu pobedu, Nemac je ostvario na Olimpijskim igrama u Tokiju, u polufinalu, a kasnije osvojio zlato.

Novak Đoković, Aleksander Zverev
foto: Profimedia

Trener nemačkog igrača i njegov stariji brat, Miša Zverev ističe da će susret sa Đokovićem biti komplikovan. Novak zaista igra odlično od početka Završnog turnira.

- Za pobedu nad Đokovićem potrebno je igrati savršeno, ali i tako da se on oseća neprijatno na terenu. Zato što Novak uvek pronađe način da uništi i savršenu igru rivala – dobar primer je Rodžer Federer - rekao je Zverev.

Miša Zverev
foto: AP

Nekadašnji teniser se nada da će Saša uspeti da slomi ritam Đokovića na bilo kakav način.

- Nekako, moraš da igraš slično kao Novak, da ga teniski iritiraš i da slomiš njegov ritam. Uvek moraš da uradiš nešto što on ne očekuje i što ne čeka.

Ono što Miša smatra presudnim je i dužina meča. Kaže da bi Aleksandru odgovaralo da susret potraje.

Novak Đoković
foto: EPA/Alessandro Di Marco

- Saša treba da nastoji da se igra dug i iscrpljujuć meč, da se Đoković malo umori i unervozi. Nikada se ne zna šta može da se desi, ali biće vrlo teško doći do pobede. Sedam godina je Novak završio kao broj jedan, osvojio je 20 slemova. Nije pokazao mnogo slabosti u poslednjih 15 godina. Ipak, i on je ljudsko biće, kao i svi drugi. Mogu se učiniti neke stvari kako bismo ga naterali na greške - zaključak je Miše.

Duel nemačkog i srpskog tenisera zakazan je za 21.00 čas, a prethodno će se od 14.00 časova sastati Danil Medvedev i Kasper Rud u prvom polufinalu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.